Dit was… augustus ♥

Augustus was eigenlijk gewoon een heerlijk vervolg op juli. Zomers, gezellig en vol leuke dingen. Geef mij nog maar een paar van dat soort maanden hoor!

Wat gebeurde er allemaal in augustus?
Ik genoot natuurlijk van het heerlijke weer, en van lekker suppen en wandelen bij de niet-extreme temperaturen. We genoten van een dag sauna, we zijn op de kermis in Eindhoven geweest. Ik bezocht Paper Passion en één van de bloemencorso’s waar ik mee opgroeide. Heerlijk feestje was dat. Ik ging naar de kapper, vulde mijn kledingkast aan en ik genoot. En ik tekende natuurlijk weer wat, zowel op papier als op kinderen.

Food!
Van een supermarktactie hadden we nog bonnen waarmee we met korting konden eten in verschillende restaurants. We gingen dus heel decadent drie keer uit eten voor de prijs van (nog geen) anderhalve keer. Daarnaast werden we nog een avond door vrienden getrakteerd op een etentje. Veel buiten de deur dus, thuis was het minder spannend: ik maakte een grote pan tomatensoep van de tomaten uit eigen tuin. En ik kan nog wel een pan maken, want er komt geen eind aan.

Boeken
Ik las ‘Het boekwinkeltje aan zee’ van Kirsty Ferry, ‘Op goed geluk’, ‘Zoek de zon op’ en ‘Eindeloos dichtbij’ van Jenny Colgan, ‘Het mes van de sluipmoordenaar’ van Sarah J. Maas en ‘Schaduw van de vos’ van Julie Kagawa. In totaal heb ik dit jaar tot nu toe 75 boeken gelezen.

1 Second Every Day
En natuurlijk heb ik weer een filmpje!

Een gedachte over “Dit was… augustus ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.