Dit was… juli ♥

Ik weet niet hoe jullie maand was, maar mijn juli was eigenlijk best wel fantastisch. Helaas betekent dat natuurlijk ook dat de maand veel te snel voorbij is gegaan, ik had er graag nog wat langer van genoten.

Wat gebeurde er allemaal in juli?
Behoorlijk wat dus. We begonnen de maand in de sauna, vriendlief was jarig en dat vieren we altijd graag met een dagje weg. Natuurlijk vieren we het ook nog voor familie, dat deden we een dag later.
Daarna kwam het concert van Rammstein, wat een beleving was dat! Later in de maand gingen we nog een spontaan avondje naar het strand, toen bleek dat we daar bij het ophalen van een marktplaatsaankoop wel erg dichtbij waren. Heerlijk is dat, op zulke momenten vind ik het wel jammer dat we niet dichter bij het strand wonen.
Ik had ook de eindcontrole in het ziekenhuis en alles zag er gelukkig net zo goed uit als het voelt, ik hoef pas over een jaar weer terug te komen.
Verder hielp ik een vriendin met het opknappen van haar tuin, ging ik weer lekker los in de sportschool en was ik voor het eerst in 2,5 jaar weer een dagje op kantoor om te werken.
Uiteraard genoot ik ook van het heerlijke weer. Ik kreeg vakantie, en dat gaf veel ruimte voor suptochtjes, barbecues en heerlijk genieten in onze eigen tuin.
Feestjes waren er natuurlijk ook, in Nijmegen waren de zomerfeesten, in Tilburg en Uden de kermis. Heerlijk om weer mee te maken na twee jaar niks.

Food!
Een paar keer barbecueën dus, maar ook een patatje van Bram in Tilburg (aanrader!), eten in een oude strandtent, eten uit eigen tuin, en een spontaan etentje met de hele familie bij de wok.
Ik probeerde ook nieuwe dingen uit: een mooie borrelplank, vegetarische tjap tjoy en een lekker toetje van de barbecue.

Boeken
Ik las niet zo heel veel, mijn maand was genoeg gevuld met andere dingen. Ik las ‘Ibiza Madness’ en ‘Mijn ex en ik’ van Gilian King, ‘De vraagprijs’ van Madeleine Wickham, ‘De meisjesmagneet’ van Jackie van Laren en ‘Laat me jou zijn’ van Petra Kruijt. In totaal staat de teller dit jaar op 69 boeken.

1 Second Every Day
En natuurlijk heb ik weer een mooi filmpje. Enjoy!

Een gedachte over “Dit was… juli ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.