Dit was… juni ♥

Juni was een heerlijke maand met veel mooi weer. De maand vloog weer voorbij, hoewel er eigenlijk helemaal niet zo veel gebeurde. Een maand waarin alles een beetje zijn gangetje ging, weer normaal was en waar ik wel volop van genoot.

Wat gebeurde er allemaal in juni?
Niet zoveel dus, maar wel iets heel belangrijks: ik mocht mijn krukken loslaten! En dat ging makkelijker dan ik had verwacht, vanaf de dag dat het mocht heb ik ze niet meer nodig gehad. En daar geniet ik nog iedere dag van. Zo heerlijk om weer onbeperkt alles te kunnen doen.
Verder heb ik wat afgeschminkt in de weekenden, en natuurlijk heb ik ook gewoon gewerkt en was er genoeg tijd om van het weer te genieten. Ook heb ik weer een klein rondje gesupt, maar wel zittend.

Food!
Ik ontdekte dat een pizza met aardappel ook erg lekker is, en we kwamen erachter dat je bij ‘ons’ tuincentrum kunt ontbijten, dus dat probeerden we een keer uit en dat beviel uitstekend. Verder gebeurde er weinig spannends.

Boeken
Ik las wat minder deze maand, deels omdat ik ook lekker bezig ben geweest met mijn diamond painting, en deels omdat ik een boek had waar ik erg lang over deed. Ik las ‘Geloof me maar’ van Gillian King, ‘Leven met de wind mee’ van Jelle Hermus en ‘Tweestrijd’ van Linda Jansma. In totaal las ik dit jaar 64 boeken.

1 Second Every Day
Ik heb natuurlijk ook weer een filmje!

2 gedachtes over “Dit was… juni ♥

  1. Wat heerlijk dat je zonder krukken kunt en dat het direct een veilig en fijn gevoel geeft. Het vertrouwen weer te hebben in je lichaam. Kom maar met de mooie dagen en heerlijk SUP weer!!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.