Dit was… mei ♥

Mei ging eigenlijk een stuk sneller dan ik had verwacht. Waar ik min of meer een saai maandje verwachtte was het dat totaal niet. Goed, ik zal ook niet beweren dat het superspannend was, maar saai was het zeker niet.

Wat gebeurde er allemaal in mei?
Niet veel spectaculairs, maar wel gewoon veel. Ik zat natuurlijk aan mijn krukken vast, dus ik kon een stuk minder dan ik van mezelf gewend was. Ik ging naar een pedicure omdat ik niet bij mijn eigen teennagels mag, en ik ging naar de kapper. Lekker even tijd voor mezelf, ik vond dat ik dat wel verdiend had.
We gingen ook een paar dagen naar mijn ouders, en ik hielp voor zover mogelijk op een kinderfeestje.
Ik moest naar het ziekenhuis om de nietjes te laten verwijderen, en ik kreeg uiteraard ook fysiotherapie. En hoewel ik nog niet zoveel mocht was het toch heerlijk om weer een beetje te bewegen. Ik kan niet wachten tot ik alles weer mag.
Verder begon ik weer gedeeltelijk met werken en genoot ik van het mooie weer. En we ontdekten een merelnest in de schuur, zo leuk om te volgen!

Food!
We gingen een avond pannenkoeken eten en nog een avond uit eten. Verder was het op voedselgebied niet zo spannend eigenlijk. Uitgebreid koken duurt nog te lang, dat komt wel weer een keer.

Boeken
Ik heb wel heel veel gelezen deze maand. Ik las ‘Toren van de Dageraad’ en ‘Koninkrijk van As’ van Sarah J. Maas, ‘De meisjes’ van Annet Schaap, ‘See you in Timboektoe’, ‘100% Timboektoe’ en ‘Timboektoe Rules!’ van Carry Slee, ‘Het Schaduwjaar’ van Kim Liggett, ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ van Charlie Mackesy, ‘Het dagboek van Bridget Jones’, ‘Het nieuwe dagboek van Bridget Jones’ en ‘Bridget Jones’ baby’ van Helen Fielding, ‘Kruistocht in spijkerbroek’ van Thea Beckman en ‘Zes maanden zonder’ van Charlotte de Monchy. In totaal heb ik dit jaar 61 boeken gelezen.

1 Second Every Day
En natuurlijk heb ik weer een filmpje! Enjoy!

Een gedachte over “Dit was… mei ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.