Dit was… maart ♥

Een rollercoaster, zo kun je mijn maart nog het beste beschrijven denk ik. Eind februari zei ik dat ik de komende maand zoveel leuks had om naar uit te kijken. En er was ook veel leuks, maar ook een groot verlies.

Wat gebeurde er allemaal in maart?
Ontzettend veel dus. Het verlies van een dierbare heeft de meeste impact gehad, maar gelukkig was er ook veel afleiding in de vorm van leuke dingen. Ik ging een dag uit met mijn vader en een avond tapas eten met mijn zussen. Ik zat een paar dagen op het stembureau, ik kocht een nieuwe auto en had nog wat medische uitstapjes. En het werd opeens ontzettend mooi weer.

Food!
Aan het begin van de maand gingen we lekker naar ‘ons’ pannenkoekenrestaurant. Natuurlijk ging ik ook met mijn vader lekker uit eten, en de tapasavond is ook goed bevallen. Genoeg lekkers buiten de deur, dus thuis was het niet zo spannend verder.

Boeken
Daar nam ik dan wel weer ontzettend veel tijd voor. Ik las ‘Het eilandhotel’ en ‘Een verre kust’ van Jenny Colgan, ‘Miss communicatie’, ‘Miss verstand’ en ‘Miss match’ van Astrid Harrewijn, ‘Godinnentest’, ‘Godinnenwraak’, ‘Godinnenoffer’ en ‘Godinnenjacht’ van Aimee Carter, ‘Drift’, ‘Dwalen’, ‘Dromen’ en ‘Dreiging’ van Becca Fitzpatrick en ‘Een schaal van wind’ van Cate Tiernan. In totaal staat de teller nu op 38 boeken voor dit jaar.

1 Second Every Day
Ik heb natuurlijk ook weer een filmpje van de maand.

Hoe was jouw maand?

Een gedachte over “Dit was… maart ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.