Dit was.. oktober ♥

Oktober begon eigenlijk best rustig, maar het laatste deel van de maand was toch weer hartstikke druk. Maar wel leuk, het was weer een fijne maand.

Wat gebeurde er allemaal in oktober?
De maand begon al met een kinderfeestje wat ik mocht regelen, het eerste beautyfeestje sinds corona, maar het was weer leuk als vanouds. Gelukkig vonden de kinderen dat ook. Ik heb ook weer een paar keer kunnen schminken deze maand, gelukkig.
We bezochten de kerstshow in Duiven, gingen een paar keer naar van Cranenbroeck in Schijndel en natuurlijk ook een paar keer naar Duitsland. Daar kocht ik de laatste (op dat moment in ieder geval) adventskalender van Balea, die bevalt me ieder jaar goed. Nu nog afblijven tot het december is.
Verder hebben we natuurlijk lekker veel met de hondjes gewandeld, en paddenstoelen gespot. Vanavond sluit ik deze maand hartstikke moe maar voldaan af.

Food!
We gingen een avond uit eten voor de verjaardag van de schoonoma, ik at er een lekkere herfstachtige risotto met paddenstoelen, en een machtig toetje met ontzettend veel chocola. Heerlijk was het.
Eerder in de maand gingen we spontaan even wat drinken op één van onze favoriete plekjes, waar we mede door corona al veel te lang niet waren geweest.
Ik probeerde ook weer een keer een nieuw baksel uit, kaneelrondjes met cashewnoten, en dat was zeker voor herhaling vatbaar.

Boeken
Oktober was net als september geen fantastische leesmaand. Ik las ‘Hex’ van Thomas Olde Heuvelt uit, en ‘Hazelwoud’ van Melissa Albert, en ‘In het duister’ van Tamara Arts. Ik begon in ‘De beller op lijn vier’ van J.D. Barker. In totaal heb staat de teller voor dit jaar nu op 84 boeken.

1 Second Every Day
En natuurlijk heb ik ook deze maand weer een filmpje met een seconde per dag.

Een gedachte over “Dit was.. oktober ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.