Dit was… september ♥

September was vooral erg druk. Alhoewel, vooral de laatste helft van september was druk. Maar ik heb wel genoten van deze maand, waarin we zelfs nog een beetje prachtig nazomerweer hebben gehad.

Wat gebeurde er allemaal in september?
Behoorlijk veel dus. Ik genoot van het heerlijke weer aan het begin van de maand, ging nog een paar keer een rondje suppen, en natuurlijk was ik ook aan het werk. Ik ging naar de kapper, deed nog een keer mee aan een swap en ik genoot van tijd met elkaar en met de hondjes.
De tweede helft van de maand was gevuld met veel schmink, en dat is ook best fijn na die lange periode van niks mogen doen.

Food!
Ik oogstte een mooie rode kool, spruitjes, nog een paar tomaten en flink wat aardbeien. Ik haalde ook weer een keer een Too Good To Go box van de Lidl, vol met groente en fruit. Tijdens een klus at ik heerlijke pasta, bij een andere opdracht kreeg ik pizza met brie en we zijn een avond naar een pannenkoekenrestaurant gegaan. Op voedselgebied gebeurde er verder eigenlijk weinig bijzonders.

Boeken
Van lezen kwam het minder deze maand. Ik las ‘Luchtkussen’ van Astrid Harrewijn en ‘Droomprins in witte jas’ van Susan Mallery. En ik maakte een beginnetje in ‘Hex’ van Thomas Olde Heuvelt.

1 Second Every Day
En natuurlijk is er weer een filmpje!

Hoe was jouw maand?

3 gedachtes over “Dit was… september ♥

  1. Heerlijk he om weer wat te kunnen doen 🙂
    Hier een rustige maand en veel buiten geweest. Genieten van het lekkere weer. We hebben twee weken vakantie gehad en zijn lekker daagjes weg geweest. Uiteraard hebben we de locale restaurants gespekt zodat we niet hebben hoeven koken 🤪

    Like

  2. Het was ook echt heerlijk weer. Daar hebben we van genoten, hoor. En ik ben ook weer aan het lezen! The Power van Naomi Alderman. Bijna uit ook. Zo blij dat het lezen weer lekker gaat. Rust en tijd er voor nemen lukt niet altijd, he?

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.