Dit was… augustus ♥

Voor het eerst in tijden een maand die niet keihard voorbij vloog, maar dat was niet omdat het saai was. Helaas leek het een groot deel van de maand wel herfst, ik had eigenlijk graag nog even zomer gehad. Maar niks aan te doen, en de maand was er niet minder fijn om.

Wat gebeurde er allemaal in augustus? F
Best wel wat eigenlijk. Waar mogelijk genoten we natuurlijk van het weer. Ik ging eindelijk weer een paar keer schminken op een markt, en aan het eind van de maand mocht ik nog een moeder verrassen met een mooie bellypaint.
Ik moest een 24-uurs bloeddrukmeting laten doen en ging langs het ziekenhuis, en ik was ook nog een dag hartstikke misselijk, dus niet alles was alleen maar fijn. Gelukkig overheersten de fijne dingen wel.
We gingen een dag naar de sauna, een avond naar ons favoriete restaurantje om nog even iets te drinken en te snacken, we kochten een nieuwe tv, hadden een klein feestje in de buurt en ik ging een avond uit eten met een vriendin. Ook maakte ik nog een klein tochtje op de sup, ging ik weer eens naar de sportschool en wandelde ik een stuk meer dan de afgelopen tijd.

Food!
Ik oogstte mijn worteltjes, eigenlijk dacht ik dat ze mislukt waren, maar op een paar mini-exemplaren na bleek niets minder waar. Ze smaakten ook erg goed, ze zijn al op. Ik maakte ook een focaccia met een paar van de vele tomaatjes uit eigen tuin, en ik oogstte de eerste uitjes.
We gingen ook weer een keer een avondje naar ons favoriete plekje om nog even iets te drinken en te snacken, dat was al zo lang geleden, mede door de lockdowns. Er bleek niet veel veranderd, nog steeds dezelfde mensen die er werken, en ze kenden ons nog. Ik ging ook een avond uit eten met een vriendin, we mochten onbeperkt eten en drinken, dus natuurlijk hebben we veel geproefd.

Boeken
Ik las deze maand 10 boeken uit. Ik las de serie ‘Mure Island’ van Jenny Colgan, bestaande uit ‘Café zon en zee’, ‘Het eindeloze strand’ en ‘Wintereiland’. Ook las ik ‘The lunar chronicles’ van Marissa Meyer, bestaande uit ‘Cinder’, ‘Scarlet’, ‘Cress’, ‘Levana’, ‘Winter’ en ‘Alle sterren’. Tot slot las ik ‘Verleidelijk lekker’ van Madelein Kerseboom.

1 Second Every Day
En natuurlijk heb ik ook weer een filmpje!

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.