Dit was… juli ♥

Juli is weer voorbij gevlogen. Het was een rustige maand, maar wel een erg fijne, met regelmatig heerlijk weer. Ik had ook mijn zomervakantie, we zijn niet meer weggeweest, maar de van vakantie in Tuinesië heb ik ook zeker genoten.

Wat gebeurde er allemaal in juli?
We begonnen de maand met een dagje Veluwse Bron ter ere van de verjaardag van Lief, en daar hebben we erg van genoten. Door de eerdere lockdown was onze laatste saunadag erg lang geleden, dus we vonden dat we deze dubbel en dwars verdiend hadden.
Ik genoot van het weer, op de sup, lopend met de hondjes of lekker in de tuin. We gingen barbecueën met vrienden en we waren een middagje op de kermis in Uden. Dat was overigens prima geregeld met de geldende maatregelen.
Er was natuurlijk ook hoog water, bij ons bleven de rivieren gelukkig netjes achter de dijk, waar ze horen, maar het was wel indrukwekkend om even te zien.

Food!
We gingen een avond uit eten bij het pannenkoekenhuis in Amerongen, hier waren we al eerder geweest via Groupon, en de actie stond er weer op. Ook gingen we een avond barbecueën en probeerde ik verschillende nieuwe vegetarische producten uit Duitsland uit. Ik heb ook de eerste witte kolen geoogst, maar die liggen in de vriezer. En ik kon de eerste tomaten uit de tuin plukken.

Boeken
Ik had vakantie, dus ik las maar liefst… 16 boeken, ik heb ze net geteld en ik was zelf nogal verbaasd, maar het klopt echt.
Ik las ‘Shock’, ‘Wreed’, ‘Uitgespeeld’ en ‘Verblind’ van Mel Wallis de Vries, ‘Droom, Durf, Donut’ en ‘Hoofd, Hart, Haggis’ van Vanessa Gerrits, ’90 Dagen Genevieve’ van Lucinda Carrington, ‘Onsterfelijke Liefde’, ‘De Duisternis Valt’ en ‘Voor altijd de jouwe’ van Cate Tiernan, ‘Vrouwen die vreemdgaan’ van Wieke van Oordt, ‘Samenzwering’, ‘Roeping’ en ‘De Verrijzing’ van Kelley Armstrong, ‘Paper Towns’ van John Green en ‘Alles wat ze aanraakt’ van Jennifer L. Armentrout. In totaal staat de teller voor dit jaar op 69 boeken. Ik begon tot slot in ‘Café Zon & Zee’ van Jenny Colgan, maar die gaat niet meer uit deze maand.

1 Second Every Day
En natuurlijk heb ik ook weer een kort filmpje van de maand.

2 gedachtes over “Dit was… juli ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.