Dit was… juni ♥

Wat een heerlijke maand was juni. Het was eindelijk wat beter weer, en de maand zat vol met leuke dingen. De maand is dan ook voorbij gevlogen.

Wat gebeurde er allemaal in juni
Vooral veel leuke dingen. We begonnen de maand met een heerlijke dag strand en terrashangen. Aan het begin van de maand vierden we de verjaardag van mijn moeder, en aan het eind van de maand die van vriendlief, zo fijn dat er ook qua bezoek weer wat meer kan, heerlijk om weer meer mensen bij elkaar te hebben.
Het weer was ook stukken beter, ik heb het grootste deel van de maand lekker buiten gewerkt. Wel in de schaduw uiteraard, hele werkdagen in de volle zon trek ik zelfs niet. En het hoogtepunt van de maand was natuurlijk onze minivakantie.

Food!
Ja, als je meer weg gaat dan eet je ook spannendere dingen, tenminste ik wel. Zo at ik aan het strand heerlijke zoete aardappelpatat, en op vakantie onder andere risotto, pizza en een lekkere tosti.
En ook in de tuin doet alles het zo goed. Verse kruiden, bijna iedere dag wel een beetje verse sla, op een broodje of als salade, heerlijk. En verse aardbeien natuurlijk, want die gaan ook erg lekker.

Boeken
Ik las ook veel deze maand. Ik (her)las de complete Shopaholicserie en ontdekte dat ik vroeger ergens halverwege de serie was blijven hangen (ik was ervan overtuigd dat ik de hele serie al eens gelezen had, maar de laatste boeken herkende ik écht niet), ik las ‘Waanzin’ en ‘Verstrikt’ van Mel Wallis de Vries, ‘Hof van Zilveren Vlammen’ van Sarah J. Maas en ‘Bevrijd’ van Amy McCullogh. In totaal staat de teller nu voor dit jaar op 53 boeken.

1 Second Every Day
Ik heb natuurlijk ook weer een filmpje gemaakt met een seconde per dag. Enjoy!

Een gedachte over “Dit was… juni ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.