Dit was… mei ♥

Ondanks het slechte weer vloog mei eigenlijk voorbij. En nu lijkt het eindelijk lekker weer te worden, kom maar op. Dit was mijn mei.

Wat gebeurde er allemaal in mei?
We gingen een dagje naar het strand. De terrassen mochten weer open en we vonden een heerlijk overdekt plekje, en het weer was zowaar niet superslecht. Wel wat buien, maar ook genoeg zon tussendoor.
Die buien, die zorgden er wel een beetje voor dat er de rest van de maand niet veel gebeurde. Tot afgelopen weekend is het volgens mij geen dag helemaal droog geweest.
De auto ging ook voor de APK, die mag weer een jaartje mee gelukkig. Ik word er toch altijd weer een beetje zenuwachtig van, ik ben blij dat we dat weer hebben gehad.
Verder genoot ik vooral van tijd doorbrengen met vrienden, wandelen met de hondjes en tijd voor mezelf. En we mogen eindelijk weer naar de sportschool.

Food!
Op het terrasje bij het strand at ik heerlijke zoete aardappelpatat. We haalden weer een keer een Too Good To Go-box vol groente en fruit van de Lidl, en we aten de eerste oogst uit de tuin. Verder bakte ik een bananenbrood en een appel-kaneelcake.

Boeken
Lezen ging deze maand iets minder hard. Ik las ‘Op eigen wieken’ van Louisa May Alcott, en de Shannara-trilogie van Terry Brooks. In totaal staat de teller nu op 41 boeken dit jaar.

1 Second Every Day
En natuurlijk heb ik weer een filmpje van de maand:

2 gedachtes over “Dit was… mei ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.