Dit was… April ♥

April was eigenlijk een heerlijke maand die snel voorbij ging. Bijzonder spannend was het niet, maar ik heb wel genoten van de maand.

Wat gebeurde er allemaal in april?
Nou ja, niet zoveel dus eigenlijk, maar het was in ieder geval heerlijk weer. Ik ben veel bezig geweest met de moestuin, alles groeit zelfs zo goed dat ik eigenlijk ruimte tekort kom, maar dat komt wel weer goed. We hebben veel gewandeld, veel van de zon genoten en natuurlijk was er ook nog werk, nog altijd thuis.

Food!
Ik maakte voor het eerst zelf een zuivelspread met kruiden, en die was erg geslaagd. Het was even werk, maar dan heb je ook wat, al zal ik een volgende keer toch iets minder maken, eigenlijk had ik veel te veel. Verder deed ik eigenlijk niks bijzonders op voedselgebied.

Boeken
Ik las ‘Onvergetelijk’ uit en het vervolg ‘Een onzeker licht’ van Alexandra Bracken. Daarna las ik ‘Welkom bij Hotel Flanagans’ van Asa Hellberg, ‘Tegen beter weten in’ van Charlotte de Monchy en ‘Zomer in New York’ van Chantal van Gastel. Tot slot las ik de ‘Eilandliefde’ serie van Jackie van Laren, bestaande uit ‘Duingras’, ‘Stormwind’, ‘Springvloed’ en ‘Tegenstroom’. In totaal staat de teller voor dit jaar op 37 boeken.

1 Second Every Day
En natuurlijk heb ik weer een maand in plaatjes.

2 gedachtes over “Dit was… April ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.