Dit was… februari ♥

Februari ging ontzettend snel voorbij, maar dat is logisch met zo’n korte maand. Er gebeurden geen grootse en meeslepende dingen, maar februari was gelukkig een stuk boeiender dan januari.

Wat gebeurde er allemaal in februari?
Het werd winter, en het werd lente. Ik heb niet geschaatst, maar wel mooie foto’s kunnen maken van de sneeuw en het ijs. Daarna werd het in een week tijd opeens minstens 20 graden warmer en kon ik met blote armen in de zon mijn boek lezen.
Ik volgde mijn eerste bootcamples, ons nieuwe bed kwam en we maakten een spannende boswandeling. We keken naar het hoge water, maakten nog meer wandelingen en ik merk dat ik, nu het weer wat lichter en zonniger wordt buiten, ook veel meer energie heb. We maakten de tuin klaar voor de moestuin, inclusief een groot nieuw deel wat hopelijk veel verse groente gaat opbrengen. De eerste zaadjes zitten al onder glas en ik kan niet wachten om echt aan de slag te gaan.

Food!
Oke, op eetgebied was februari hartstikke saai. Niet dat we niet lekker hebben gegeten hoor, maar bijzonder was het deze maand niet. En dat is helemaal prima.

Boeken
Ik las ‘Winter in de kleine bakkerij’ van Jenny Colgan, ‘Zusje’ van Rosamund Lupton, ‘Hof van ijs en sterren’ van Sarah J. Maas, de vierdelige ‘Calendar Girl’ serie van Audrey Carlan, ‘Magische praktijken’ van Alice Hoffman en ‘Baguette met jam voor twee’ van Wendy Brokers. Dat brengt me op een totaal van 22 boeken dit jaar.

1 Second Every Day
En natuurlijk heb ik weer een maand in plaatjes!

Hoe was jouw maand?

Een gedachte over “Dit was… februari ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.