Dit was… januari ♥

Over het algemeen vind ik het grootste deel van januari best saai, en dit jaar was dat eigenlijk niet echt anders. Erger nog dan andere jaren denk ik zelfs. Toch was ook januari zeker niet alleen maar saai en vervelend.

Wat gebeurde er allemaal in januari?
Niet zoveel eigenlijk. We zitten nog steeds in lockdown, er is simpelweg niet zo veel te doen. Mijn uitgroei zit op oorhoogte, maar dat valt gelukkig alleen op als ik in de zon sta, en mijn haar is lang maar dood.
Wat natuurlijk nog wel kan is lekker wandelen met de hondjes en dat hebben we ook veel gedaan. ‘Ons’ bos is nog niet ontdekt door de mensen die normaal zelden buiten komen, dus het is er nog steeds erg rustig en het standaard rondje is precies goed. Als we daar zin in hebben kunnen we het rondje nog iets groter maken.
Maar verder bestond de maand eigenlijk vooral uit werken en lekker op de bank zitten met een boek of met de laptop. Ik heb veel gelezen deze maand.
We hebben nog tot het laatste moment getwijfeld of we nog een midweekje ertussenuit zouden gaan, maar omdat alles dicht is hebben we toch besloten om thuis te blijven en lekker een keer te gaan als er wel meer mogelijk is.
Dit weekend vierde ik mijn verjaardag, anders dan anders, maar ik heb wel twee leuke dagen gehad.

Food!
Eén van mijn januaridoelen was terug naar de basis qua eten en drinken. Lekker gezond, daar had mijn lichaam duidelijk behoefte aan. Geen spectaculaire dingen dus. Veel groentesoep, dat vind ik zo lekker in de winter. We haalden ook een keer Chinees en voor mijn verjaardag haalde ik natuurlijk wel allerlei lekkers in huis.

Boeken
De eerste dertien boeken van het jaar zijn alweer uit. Ik las deel 6 van Harry Potter uit, en het laatste deel natuurlijk ook, nu heb ik de hele serie herlezen. Ik las ook ‘Ja kun je krijgen’ van Astrid Harrewijn, ‘Het huis zonder einde’ van Danielle Bakhuis, ‘Schuld’ van Mel Wallis de Vries, ‘Leef, lach, loch’ en ‘Verliefd, verloofd, verkleumd’ van Vanessa Gerrits, ‘Hof van doorns en rozen’, ‘Hof van mist en woede’ en ‘Hof van vleugels en verwoesting’ van Sarah J. Maas, ‘De kleine bakkerij aan het strand’ en ‘zomer in de kleine bakkerij’ van Jenny Colgan en op de valreep las ik ‘Midnight sun’ van Stephenie Meyer uit. Ik begin vanavond niet meer in een nieuw boek.

1 Second Every Day
En natuurlijk is hier weer mijn maand in plaatjes in een filmpje.

Hoe was jouw maand?

5 gedachtes over “Dit was… januari ♥

  1. Hier duurde Januari ook erg lang. en vooral veel gewerkt…
    wij zouden vlak voor kerst een paar dagen weg gaan, maar ook dat maar even in de ijskast gezet tot weer even iets meer open is. Wil op zijn minst een kop koffie ergens kunnen drinken of zo….

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.