It’s beginning to look a lot like christmas ♫

Zes december viel mooi dit jaar, op een zondag, dus alle tijd om de kerstspullen tevoorschijn te halen. Als het aan mij had gelegen had de boom al een paar weken geleden gestaan, maar daar werden we het niet helemaal over eens, dus bleef het ‘als Sinterklaas het land weer uit is’. Maar het staat.

Ons dorpje is niet supergroot, maar de dingen die we hebben blijven leuk. Helaas heeft het treintje waarschijnlijk een los contactje of zoiets, hij valt regelmatig uit.

En natuurlijk staat ook de kerstboom weer in de kamer.

Tot nu toe heb ik me heel erg ingehouden met het kopen van kerstversiering. Ik kocht alleen vier vogeltjes, die kon ik echt niet laten liggen.

Heb jij de kerstversiering al tevoorschijn gehaald?

3 gedachtes over “It’s beginning to look a lot like christmas ♫

  1. Nee, sowieso doe ik dat al ruim 10 jaar niet meer, wegens ruimte gebrek en de zooi neerzetten is altijd leuk, maar het opruimen, in je eentje, is een crime… dus ik was er ergens klaar mee, toen ik ook nog ging schilderen en mijn ezel kreeg op 6 dec. omdat ik dan jarig ben, toen was ik er echt klaar mee, hahahaha en nu nog. lekker rustig, weinig sores met opzetten, opzoeken, controleren of alles het nog doet etc.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.