Dit was… november ♥

November was opnieuw geen spannende maand eigenlijk, maar dat is dit jaar ook niet zo gek. Het was wel een maand met ups en downs. Het werd wel een stuk kouder, en ik ben blij dat ik door het thuiswerken geen autoruiten hoef te krabben in de ochtend.

Wat gebeurde er allemaal in november?
Ik schreef heel veel, want het was natuurlijk de maand van NaNoWriMo. Ook kwam ik al een beetje in de kerstsfeer, ik ging aan de slag met mijn kerstkaartjes en we bezochten de eerste kerstshow. De boom blijft, onder protest, nog even liggen tot volgend weekend.
Naast het schrijven heb ik ook veel gelezen en heb ik Netflix een beetje herontdekt. De hondjes gingen voor de jaarlijkse apk en zijn weer helemaal goed gekeurd.

Food!
Ook niet bijzonder spannend eigenlijk. Uit eten kan nog niet, en ondanks mijn plannen probeerde ik deze maand precies niks nieuws.

Boeken
Lezen deed ik wel veel. Ik las het laatste deel van ‘De Anderen’ uit, en verder las ik ‘Buiten zinnen’ van Mel Wallis de Vries, ‘Examendeal’ van Margje Woodrow, de ‘Barista!’ trilogie van Elsbeth Witt, ‘Saartje Tadema’ van Thea Beckman, ‘Lou in lockdown’ van Jojo Moyes, ‘Een leen met formule 1’ van Olav Mol, ‘Fout’ van Mel Wallis de Vries en ‘Het superdikke Indie zomerboek’ van verschillende schrijvers. Ik begon in ‘De wereld van Riva’ van David Eddings. Voor dit jaar heb ik in totaal 96 boeken gelezen nu.

1 Second Every Day
Ook voor november heb ik weer een filmpje met een seconde per dag. Met extra veel hondenfoto’s deze keer.


Hoe was jouw maand?

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.