Dit was… oktober ♥

Oktober vond ik een lange maand. Er gebeurde weinig, de zomer is echt voorbij en er leek geen eind aan de maand te komen. Gelukkig is het wel mooi buiten.

Wat gebeurde er allemaal in oktober?
Niet zoveel dus. Ik ging regelmatig even met de hondjes het bos in om te genieten van het buiten zijn, het beetje daglicht wat ons nog gegund is en om foto’s te maken van de prachtige natuur.
Aan het eind van de maand gingen we een weekendje weg, en daar hebben we erg van genoten.

Food!
Daar gebeurde ook niet veel spannends eigenlijk. In Nederland gingen de restaurants weer dicht, maar nog nét voor die tijd gingen we uit eten. Ook gingen we een keer naar Duitsland, ook nog net voordat het maandag weer dicht gaat.
Thuis heb ik niet veel gedaan op voedselgebied, ik was niet per se in de stemming om nieuwe dingen te proberen of lang in de keuken te staan.

Boeken
Qua boeken ging ik best lekker deze maand. Ik las het laatste deel van de ‘Waterfire Saga’ uit, ik las de beide delen van ‘Belgarath de tovenaar’ van David en Leigh Eddings, en ik las de eerste vier delen van ‘De Anderen’ van Anne Bishop. Ik begon in het vijfde deel, maar die is nog niet uit. In totaal sta ik op 85 boeken voor dit jaar.

1 Second Every Day
Ook voor oktober heb ik natuurlijk toch een filmpje met een seconde per dag.

3 gedachtes over “Dit was… oktober ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.