Dit was… Augustus ♥

En zo zitten we alweer in het eind van de maand, wat ging dat snel. We hebben een paar heerlijke zomerdagen gehad waar ik van genoten heb, maar verder was de maand eigenlijk niet zo spannend.

Wat gebeurde er allemaal in augustus?
De maand kabbelde eigenlijk een beetje door. Het werd heerlijk zomers weer, ik werkte nog steeds thuis en we zijn lekker bezig geweest in en om het huis. Later in de maand kregen we de dieptepuntjes, een overlijden, een gebroken teen. Gelukkig konden we de maand wel positief afsluiten, gisteren ben ik opnieuw tante geworden.

Food!
Ook niet zo spannend eigenlijk. We hebben een paar keer de barbecue aangezet, en we konden worteltjes uit onze eigen tuin eten. Ze waren niet groot, maar smaakten wel erg goed. Ook de tomaten deden het erg goed deze maand.

Boeken
Ik las ‘Het wonderkabinet’ van Brian Selznick, ‘De bijzondere woorden van Gioia’ van Enrico Galiano, ‘Klem’ van Mel Wallis De Vries, ‘Fataal’ van Eva Burgers en ‘De Galaprinses’ van Amanda Goldberg. In totaal heb ik dit jaar 68 boeken gelezen.

1 Second Every Day
Ook deze maand heb ik natuurlijk weer een filmpje. Komt-ie! (Met de nieuwe blok editor van WordPress kan ik hem blijkbaar niet meer rechtstreeks uploaden, dus heb ik Youtube er maar even voor afgestoft).

2 gedachtes over “Dit was… Augustus ♥

  1. En met youtube, kan ik de foto weer helemaal in beeld zien, hahaha ik zeg houden zo!

    gecondoleerd en gefeliciteerd, alweer naast elkaar, een verlies en een geboorte, daar hadden wij het laatst nog over, dat je meestal bij een verlies, tegelijk iemand lijkt te bevallen in je omgeving… leven en dood naast elkaar.

    Augustus was hier een drukke maand voor Liefste met name, heb hem amper gezien, zelf vooral ook met het huis bezig geweest en lekker mijn dingen gedaan. Gehaakt en zo, lezen, netflix weer eens opgestart, bla.

    x

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.