Dit was… juli ♥

Na een paar trage maanden aan het begin van het jaar ging juli opeens heel snel voorbij. Niet dat het nou een hele drukke maand was, maar wel steeds een beetje normaler. Dit was juli.

Wat gebeurde er allemaal in juli?
We begonnen de maand met een dagje uit, naar de Zaanse Schans. Daar hebben we heerlijk gewandeld, de toerist uitgehangen en aan het eind van de dag gingen we uit eten in Volendam.
Ook ging de sportschool eindelijk weer open, dus ik ben weer lekker fanatiek aan de slag gegaan.
Verder was juli nog steeds een maand van thuiswerken, lekker creatief bezig zijn en thuis genieten. Geen spannende maand, maar het leek wel bijna weer normaal.

img_1713

Food! 
Ook niet zo spannend hoor. Ja, de moestuin, daar groeit eten en dat gaat best lekker. Verder natuurlijk ons etentje in Volendam, en later in de maand hebben we nog een keer bij de Makro gegeten. Spectaculairder wordt het niet deze maand.

Boeken
Ik las wel veel. Ik las de andere twee delen in de Allerzielen-trilogie van Deborah Harkness, Instagirl van Annette Mierswa, Room Service van Maren Stoffels, Roes van Caja Cazemier, Festival van Iris Hermans, Geen Kunst Aan van Jennifer L. Holms en Hartjes & Bommen van Marlies Slegers. In totaal sta ik nu op 63 boeken voor dit jaar.

1 Second Every Day
En natuurlijk ook voor juli weer een compilatie van foto’s.

Hoe was jouw maand?

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.