Dit was… juni ♥

Juni was vooral een maand van veel offline genieten. Door het tragere tempo waar we natuurlijk noodgedwongen in zitten merk ik ook dat ik niet altijd zin heb om ’s avonds nog achter de laptop te kruipen. Ik pak liever een boek of ga met creatieve dingen aan de slag.

Wat gebeurde er allemaal in juni? 
Na drie maanden ‘niet veel’ gebeurde er in juni toch best wel wat. Oke, nog steeds dingen die niet doorgegaan zijn, maar juni was een stuk levendiger dan de afgelopen maanden.
Een vriendin van me kwam met haar gezin op anderhalve-meter-bezoek, hartstikke leuk om elkaar weer een keer in het echt te zien. We waagden weer een keer een tripje over de grens en gingen naar Duitsland, om te tanken en boodschappen te doen. Ik had weer klanten in de salon en maakte mijn eerste bellypaint van dit jaar. Zelf ging ik ook eindelijk naar de kapper, dat was hard nodig. Met een andere vriendin ging ik een dagje naar Phantasialand. En tot slot organiseerde ik een verrassingsbabyshower voor mijn zus.

img_1284
De rest van de maand heb ik vooral genoten van het zomerse weer, hebben we de laatste kleine dingetjes aan de tuin gedaan, en natuurlijk ben ik veel aan het werk geweest.

Food! 
Nou, dat was dan weer minder spannend deze maand hoor. De spectaculairste dingen waren wel de sla uit de moestuin en de quiche die ik maakte. Ik maak niet zo vaak quiche, zou ik eigenlijk veel vaker willen doen.

img_1285

Boeken
In de intro gaf ik al aan dat ik deze maand liever een boek pakte dan de laptop, en dat is te zien. Ik las ‘Absolute Midnight’ van Clive Barker, ‘Lieve ik’ van Petra Kruijt, ‘Jinxed’ van Amy McCulloch, ‘Grey’ van E.L. James, de ‘Geek Girl’ serie (7 boeken) van Holly Smale en ‘Allerzielen’ van Deborah Harkness. Dat brengt mijn totaal voor 2020 op 55 boeken.

1 Second Every Day
Ik maakte natuurlijk ook weer een compilatie van de maand:

Hoe was jouw maand?

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.