Dit was… mei ♥

img_0139Mei was in ieder geval een slechte blogmaand, maar gelukkig was het wela mooi weer. Buiten het werk was ik vooral veel offline, en dat was eigenlijk best lekker.

Wat gebeurde er allemaal in mei? 
Het antwoord zal jullie vast niet verbazen: niet zoveel. Naast het thuiswerken zijn we veel bezig geweest in en om het huis, alles wat we met de voor- en achtertuin van plan waren is zo goed als klaar nu.
Verder kocht ik een cadeautje voor mezelf, wat ik nu nog niet kan laten zien want dan verraad ik een cadeautje voor iemand anders (volgt u het nog?), liet ik mijn auto keuren, maakte ik verschillende dingen en genoten we vooral van het mooie weer.

Food!
Ook niet zo spannend eigenlijk. Het spannendste was denk ik dat ik voor het eerst zelf pizza’s heb gemaakt. En dat was zeker voor herhaling vatbaar.

Boeken
Ik las eigenlijk ook niet zoveel deze maand. Ik las ‘5 vrouwen, 1 avond’ van Lenthe Leeuwenberg, ‘Het bestverkochte boek ooit’ van Sanne Blauw, ‘Abarat’ en ‘Days of Magic, Nights of War’ van Clive Barker en ‘Hoe overleef ik moeilijke mensen’ van Jörg Berger.

1 Second Every Day
Niet veel spannende foto’s, maar ik heb van iedere dag een momentje bij elkaar gesprokkeld voor een maandfilmpje. Komt-ie!

7 gedachtes over “Dit was… mei ♥

  1. Het enige jammere is van jouw elke maand 1 sec foto? Dat het niet in mijn scherm past, ik zie maar een kwart van de foto telkens omdat het zo lang is… en dat past niet omdat jouw balk bovenin blijft staan, het scherm wordt gehalveerd zo…

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.