Dit was… april ♥

April duurde eigenlijk best lang, en echt spannend of boeiend was het ook niet, maar dat zal voor de meesten gelden vermoed ik. Gelukkig was het wel heerlijk weer, het leek wel zomer!

De maankalender heb ik gekregen

Wat gebeurde er allemaal in april?
Nou, ja, niet zoveel eigenlijk. Ik werkte thuis en tot het einde van de maand zag ik niemand anders dan Lief en de buren.
We hebben wel de hele tuin opgeknapt. De vergane bamboe van de muren af, alle bloempotten en -bakken geschilderd, de muren geschilderd, het rommelige hoekje met stenen opgeknapt, dingen verplaatst. En de moestuin gaat ook keihard. Ik weet niet meer wat ik waar gezaaid heb, maar het groeit als kool.

img_0360-1

In de brievenbus was het wel druk, we kregen een paar lieve kaartjes, ik deed mee aan #zoninjebrievenbus en van Leida van Astrologyrocks kreeg ik deze prachtige maankalender.
Omdat ik niet goed stil kan zitten begon ik deze maand met het organiseren van een online ladiesnight, deze blijft ‘open’ zolang de echte ladiesnights niet door mogen gaan, dus in ieder geval nog tot 1 september.
Aan het eind van de maand ging ik op anderhalve meter verjaardagsbezoek bij mijn zus. Heel raar, maar ook fijn om elkaar toch even in het echt te zien.
Verder was april helaas de maand van nog meer leuke dingen die helaas niet door zullen gaan, maar dat is niet anders.

Food!
Ook daar gebeurde weinig spannends. Ik herontdekte de vruchtensmoothies, we gingen met het heerlijke weer een paar keer barbecueën en veel spannender werd het niet. Oh ja, via Too Good To Go kocht ik een paaspakket van de Hema, met onder andere anderhalve kilo paaseitjes. img_0359-1

Boeken
Ik dacht dat ik niet zoveel gelezen had, maar toch heb ik zeven boeken uit. Ik las Verwilderd van Liz Hartevelt, De meeste mensen deugen van Rutger Bregman, Het hebzuchtgas van Jan Terlouw, Backpack van Marlies Slegers, Trinkets van Kirsten Smith, Geen beste dag voor voodoo van Jeff Strand en Een vampier van niks van Daiënne Merkies. In totaal heb ik dit jaar 37 boeken gelezen.

1 Second Every Day
En natuurlijk heb ik ook weer een filmpje gemaakt van deze maand. Enjoy!

 

Een gedachte over “Dit was… april ♥

  1. Jouw filmpje komt niet helemaal in mijn scherm helaas, het is te lang, hahaha maar wel leuk.

    De maand april, lang? Geen idee, maar goed, voor mij, het enige wat is weg gevallen met name is fysio therapie, en mijn werk, verder is alles eigenlijk hetzelfde gebleven, was mijn kleinzoon jarig, dat was minder leuk natuurlijk, maar ben er wel druk mee geweest. De kat weer laten wennen en ons ritme vinden in het klussen ook… de tuin, binnen, nou ja, dat dus… soms heb ik nog steeds het gevoel dat ik amper aan mijzelf toe kom, hahaha

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.