Dit was… februari ♥

Februari vloog weer voorbij, ondanks die dag extra die we hadden. Het was een volle, maar erg leuke maand. Kijk je weer mee?

Wat gebeurde er allemaal in februari?
Veel dus. We begonnen de maand met een familiefotoshoot en een gezellige brunch. Het was een heel gedoe om iedereen op dezelfde dag bij elkaar te krijgen, maar het is gelukt.
Na het weekend begon het gewone leven weer, wat best even wennen is na de vakantie. Terug op kantoor, terug in het ritme van alledag.
We gingen ook een dagje naar de Gezondheidsbeurs, en daarna reden we door naar Amsterdam om een marktplaatsaankoop op te halen. De mensen van wie we kochten bleken erg leuk te zijn en mijn creatieve hobby’s te delen, dus het werd zomaar behoorlijk later dan we gepland hadden, maar het was wel erg gezellig.
In februari opende ik ook mijn hobbywebshopje, en we gingen nog een dagje uit naar Amsterdam. Buiten genoten we van de eerste zonnestraaltjes, én we hadden sneeuw.
img_8964

Food!
In Amsterdam at ik een heerlijke vegaburger, we gingen een avond uit eten in Duitsland en een avond bij de Makro. Ik bakte heerlijke appelflappen, en bij de Aldi ontdekte ik ‘veggie tots’, bloemkool- en broccolihapjes.

img_8962

BoekenIk las de overige zes boeken uit de Wicca serie van Cate Tiernan uit, ik las ‘Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit’ van Bianca Toeps en ‘365 dagen succesvol’ van David de Kock, ik las de Edelsteen-trilogie van Kerstin Gier, ‘De Scherpschutter’ van Stephen King, ‘De Hot Daddy List’ van Madelein Kerseboom en ik begon met ‘Betoverd’ van Kami Garcia en Margaret Stohl. In totaal heb ik tot en met februari 24 boeken uitgelezen en begon ik in de 25ste.

1 Second Every Day
En natuurlijk heb ik weer een filmpje met aan elkaar geplakte momenten van februari. Op de één of andere manier krijg ik ze niet meer geüpload op Instagram, maar hier lukt het gewoon.

Hoe was jouw februari?

 

3 gedachtes over “Dit was… februari ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.