Handmade with ♥

De oplettende lezer heeft het al kunnen zien, sinds een paar dagen staat er een nieuwe link in het menu bovenin: ik heb een webshop! Ik speelde al een tijdje met het idee (eigenlijk ruim twee jaar zag ik toen ik op Twitter terug zocht), maar nu heb ik toch doorgezet.

webshop

Het is puur hobbymatig, het is niet mijn bedoeling om er echt mijn werk van te maken. Ik vind het leuk om dingen te maken, en dat deel ik graag met anderen. Als ik daar ook nog een klein extraatje mee kan verdienen is dat alleen maar leuk meegenomen. Rijk hoef ik er niet van te worden (maar ik zal ook de markt niet kapot maken).
In mijn webshop vind je handgemaakte artikelen, en het aanbod zal wisselen. Ik ben nog een beetje zoekende in de opmaak en hoe het allemaal werkt, maar er kan besteld worden. De komende tijd zullen er natuurlijk meer producten in komen te staan.

Had jij hem al gespot?

5 gedachtes over “Handmade with ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.