Dit was… januari ♥

Januari, ik vind het altijd een beetje de maandag onder de maanden. De feestdagen zijn voorbij, het gewone leven begint weer. Het is een beetje druilerig, en de maand lijkt altijd erg lang te duren. Toch was deze januari best een fijne maand.

Wat gebeurde er allemaal in januari?
Vooral in het begin van de maand niet zoveel eigenlijk. We begonnen het jaar naar goede gewoonte met een dag sauna, en ik deed mee met de nieuwjaarsduik. En na de kerstvakantie begon natuurlijk het kantoorleven weer.
Verder ging ik aan de slag met een paar creatieve projecten, ik bleef lekker regelmatig sporten en het kabbelde een beetje voort.
De laatste week van januari werd het leuk. Ik vierde mijn verjaardag, en daarna gingen we een midweekje op vakantie naar Limburg. We zijn vandaag weer thuis gekomen en we hebben ontzettend genoten.

img_8470

Food! 
Ik wilde in januari graag de balans terugbrengen, dus de maand begon vrij gezond en gematigd. We gingen vegashoppen in Duitsland, ik had nog een taart en ik redde een goedgevulde Too Good To Go box bij de Hema.
Voor mijn verjaardag bakte ik een appeltaart en ik maakte een kaasplankje, en we ontbeten een ochtend bij de Bakker Bart. Op vakantie was het allemaal iets minder gematigd, hoewel het niet eens zo ongezond was allemaal. We gingen wel een avond uit eten bij de pizzeria.

img_8471

Boeken
Ik las ‘De erfgenaam van de Alpha’ van A.J. Tipton, en ik las negen boeken uit de ‘Wicca’-serie van Cate Tiernan. Daarmee ben ik het jaar goed begonnen met tien boeken.

1 Second Every Day
Ik vond de filmpjes vorig jaar zo leuk, daar ga ik dit jaar natuurlijk gewoon mee door. Dit was januari:

Een gedachte over “Dit was… januari ♥

  1. Wat toevallig, ik ben ook het jaar begonnen met tien boeken. Nou ja bijna dan, want op het moment van schrijven moet ik nog iets van zestig pagina’s in ‘Een meisje, een droom’ van Laura Dekker, maar goed, die haal ik wel in vanavond 🙂

    Ik heb nog nooit ontbeten bij Bakker Bart, ik vind het er altijd wel lekker uitzien op foto’s. Kaasplankje ziet er overigens ook lekker uit Jenn!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.