Dit was december ♥

Omdat op de laatste dag van december traditioneel mijn jaaroverzicht online kwam komt mijn maandoverzicht van december een paar dagen later. December was een drukke maand, en hij vloog voorbij, maar het was wel een leuke maand.

Wat gebeurde er allemaal in december?
December was druk, maar op een leuke manier. Een sportieve maand ook, ik begon met sporten bij Basic Fit en ik deed mee aan de Santa Run bij ons in het dorp. We haalden de kerstsfeer in huis, ik mocht iedere dag een cadeautje uitpakken van mijn adventskalenders en ik schminkte op verschillende kerstmarkten. Het laatste weekend zelfs op een winterfair in Zeeland, dus daar zijn we ook blijven slapen. Omdat het pas in de middag begon hadden we in de ochtend de tijd voor een heerlijke strandwandeling met de hondjes. December was natuurlijk ook de maand van de feestdagen, we hebben het erg gezellig gehad. Ik probeerde ook mijn snijplotter uit en ging aan de slag met verschillende projectjes.

img_8156

Food!
Daar kan ik kort over zijn: veel en lekker, en niet altijd even gezond. We hebben een paar keer gegourmet, ik heb een appeltaart gebakken en natuurlijk waren er kerstkransjes. Serieus, die koekjes mogen van mij het hele jaar wel in de winkel liggen. Natuurlijk was er na de kerstdagen korting en kon ik het niet laten om nog een paar pakjes mee te nemen. We gingen ook nog een avond uit eten in Duitsland, gewoon omdat we daar zin in hadden. Eigenlijk wilden we ook nog even naar de kerstmarkt, maar die was er helaas niet.

Boeken
Ik las ‘Jingle Hell’ uit de Hebban adventskalender, ‘Het verhaal van de dienstmaagd’, ‘Wat spook jij uit’ en ‘Je moet (bijna) niks’. Niet zo veel dus, maar daarmee kwam ik voor heel 2019 uit op maar liefst 105 boeken.

1 Second Every Day
Ook van december heb ik weer een leuke compilatie van dagelijkse foto’s en filmpjes.

4 gedachtes over “Dit was december ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.