Dit was… november ♥

Nog één nachtje slapen en het is alweer december! Ligt het aan mij of vliegt dit jaar voorbij? Hoe dan ook, november was weer een druk maandje, vol met leuke dingen. Dit was mijn november.

Wat gebeurde er allemaal in november? 

img_7139

Best veel dus. Het was natuurlijk de maand van NaNoWriMo, dus ik heb veel geschreven. Maar ik ging ook een dag naar KreaDoe, we bezochten twee kerstshows en ik knutselde veel. Ik deed mee aan een adventskalenderswap, en ik heb een mooi pakket gemaakt en gekregen. En ik kocht een snijplotter, ging veel schminken op verschillende evenementen, en ik genoot van de tijd voor mezelf, elkaar en de hondjes.

Food!
Ik ging met een vriendin uit eten in Lent, en met Lief ging ik een avond naar Duitsland. Zelf maakte ik nog vegetarische erwtensoep, en verder gebeurde er op het gebied van eten niet zoveel.

img_7137

Boeken
Naast het vele schrijven had ik ergens ook nog de tijd om zelf te lezen. Ik las de volledige ‘Huis van de Nacht’-serie (12 boeken), 3 boeken uit de ‘Voetbalmeiden’-serie en ‘Een puppy voor kerst’. Allemaal geen superdikke boeken hoor. Mijn jaartotaal staat nu op 101.

1 Second Every Day
En natuurlijk heb ik ook weer een leuke compilatie van deze maand.

Een gedachte over “Dit was… november ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.