Dit was… oktober ♥

Ik moest er even bij nadenken, maar oktober zit er al weer bijna op. Nog maar twee maanden en we zitten al in het nieuwe jaar. Deze week moest ik voor het eerst mijn ruit krabben, en hoewel ik eigenlijk nog een beetje heimwee heb naar de zomer, heb ik ook wel zin in de feestdagen en de bijbehorende gezelligheid.

Wat gebeurde er allemaal in oktober? 

img_6429

Soms veel tegelijk, en soms helemaal niks. Ik bezocht een open dag, volgde wondenworkshops en ging lekker zelf aan de slag. Ik ben druk geweest met schminken, maar ben ook veel aan het werk geweest.
We wandelden veel en genoten van de mooie herfstkleuren en de vele paddenstoelen, de ‘schoonoma’ werd een jaartje ouder en ik veroorzaakte per ongeluk een beetje ophef op Twitter.

img_6428

Food!
Qua eten was oktober eigenlijk niet zo bijzonder. Ik bakte één van mijn favoriete herfst-/winterbaksels, gevulde speculaas, en we gingen een avond eten in Duitsland. Ik kocht nog twee pakketten via Too Good To Go, en verder gebeurde er eigenlijk weinig spannends op eetgebied.

Boeken
Ik las veel in oktober. Ik las ‘Vrouwe Middernacht’ van Cassandra Clare uit, maar daar was ik al in september mee begonnen. Ik las ook de andere twee delen uit die serie uit. Daarnaast las ik ‘Knap voor een dik meisje’, ‘Clownsnacht’, ‘Festivalkriebels’, ‘Hashtag Hiernamaals’, de ‘Silber’-trilogie, ‘Damn Honey’ en ‘De Macht’. Mijn totaal voor dit jaar staat nu op 85 boeken.

1 Second Every Day
En natuurlijk heb ik ook voor oktober weer een compilatie gemaakt. Enjoy!

5 gedachtes over “Dit was… oktober ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.