Dit was… september ♥

September was een rustig maandje eigenlijk. Alles ging een beetje zijn gangetje, we genoten van een paar mooie dagen, maar het werd ook wel echt herfst. De maand is weer voorbij gevlogen.

Wat gebeurde er allemaal in september?

img_5852

Niet zoveel eigenlijk. Zoals ik al schreef, het was een rustig maandje. We genoten van veel wandelingen met de hondjes, tijd voor elkaar en de gewone, kleine dingen.
Ik was deze maand volop aan het werk, en daarnaast ook nog best regelmatig gaan schminken.
Wel ben ik een dagje naar mijn zusjes geweest, en een dag naar Phantasialand, beide weer erg geslaagd.

Food! 

img_5853

Via Too Good To Go kocht ik een pakket bij een luxe bakker in het dorp. De taart was fantastisch, en daarbij zaten nog twee croissants. We aten een avond bij de Makro, en we gingen een avond in Duitsland eten.
Ook probeerde ik een nieuw recept voor lasagne, en we gingen weer een keer iets drinken bij ons favoriete restaurant. Dat was al erg lang geleden, maar gelukkig waren ze ons nog niet vergeten.

Boeken
Ik las veel in september. Ik las de andere twee delen van ‘De Sekte’, vijf boeken van Charmed, twee delen van ‘De Bovenwereld’, ‘Echte vrouwen krijgen een kind’, ‘Hoe gaan we dit uitleggen?’ en ‘Verknocht’. Mijn totaal komt daarmee op 73 boeken dit jaar.

1 Second Every Day
Ook van september heb ik weer een mooie compilatie gemaakt van dagelijkse foto’s en filmpjes.

Hoe was jouw maand?

3 gedachtes over “Dit was… september ♥

 1. Toch nog een leuke maand, en terwijl ik naar dat 1 sec a day zit te kijken, bedenk ik mij , dat ik niet eens elke dag een foto maak… volgens mij, en doel ik op telefoon wat iedereen vaker doet tegenwoordig, grote camera zeker niet… maar ook niet met de foon, hahaha

  Mijn maand, nou uhhh mijn ouders gingen 3 weken op vakantie van 2 t/m 20 sept, hadden een oppas nodig voor de kat… dus raad maar… 😉

  X

  Like

 2. Een lekker rustig maandje is ook niet verkeerd.
  Hier toch wel redelijk druk geweest. Met wat zieke op de zaak meer moeten rennen. En de paardjes zijn weer terug naar stal. Dus ook die werkzaamheden moesten worden opgepakt.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.