Dit was… augustus ♥

Het is alweer twee september, maar zaterdag stond ik er helemaal niet bij stil dat het alweer de laatste dag van augustus was. Maar hier is alsnog mijn overzicht van de afgelopen maand.

Wat gebeurde er allemaal in augustus? 

img_5531

Best veel eigenlijk. We verloren onze lieve Witje en Nina werd een jaartje ouder. Om even bij de beestjes te blijven, we gingen met Nina en Macho naar een zwemvijver, en daar hadden ze een heerlijke dag. We leerden leuke mensen kennen en maakten leuke plannen voor de komende tijd. Genoeg om naar uit te kijken.
We gingen een avond naar de kermis in Eindhoven, en een avond naar Oss. Ik liet mijn telefoon maken, we kochten een nieuw bankstel en ik maakte een prachtige bellypaint, al zeg ik het zelf.
Gelukkig hadden we ook nog fantastisch weer en heb ik lekker kunnen genieten van de tuin. Op de allerlaatste dag van de maand deed ik mee met de Titan Swim.

img_5532

Food!
Op eetgebied gebeurde er vrij weinig eigenlijk. Ik ging een avond vegashoppen in Duitsland, daar hebben ze toch weer andere dingen dan hier. Ik kocht onder andere de beste curryworstjes die ik tot nu toe gevonden heb.
Ik probeerde ook een nieuw recept, maar in de laatste stap heb ik het verpest. Dat proberen we gewoon nog een keer. Verder was het eigenlijk niet zo spannend. We hebben nog een paar keer de barbecue aan gehad, met camembertfondue, maar verder was het vrij standaard deze maand.

Boeken
Ik las ‘Het meisje dat aan de oever verscheen’, twee boeken van Charmed en ‘De Sekte’. Daarmee zit ik voor dit jaar op 61 boeken.

1 Second Every Day
Ook voor augustus heb ik weer een mooie compilatie van dagelijkse foto’s en filmpjes.

4 gedachtes over “Dit was… augustus ♥

  1. Het leuke van afgelopen maand of tijd in dit geval? Dat je het kunt plaatsen wanneer het zo uitkomt, hahahaha it’s in the past 😉

    Dat was dus een mooie maand, en de boeken… ik las net ook bij iemand anders, ik las deze week 1 boek uit, en ik realiseerde mij.. dat ik volgens mij nog nul boeken uit heb in dit hele jaar, en met boekenweek heb ik er eentje gekocht en daar ben ik zeker in bezig, maar nog niet eens op de helft.. woops 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.