Dit was… juli ♥

Deze heerlijke zomermaand is weer voorbij gevlogen. Over het algemeen was het een fijne maand, maar na al die hoogtepunten uit eerdere maanden kon een klein dieptepuntje natuurlijk niet uitblijven. Het is nou eenmaal niet alleen maar leuk.

Wat gebeurde er allemaal in juli?

img_4990

Nou, halverwege de maand zaten we opeens in het ziekenhuis met een heftige slagaderlijke bloeding van Lief. Verbouwingsleed, of sloopleed eigenlijk. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen, en ook de verbouwing is verder prima verlopen. Mede door het ongelukje duurde het wel iets langer dan gepland, maar so be it. En het is mooi geworden.
Begin deze maand stond ik in de Vriendin in een artikel over fatshaming. Hartstikke spannend zo’n interview, maar ik ben blij met het resultaat.
Verder had ik natuurlijk twee weken vakantie, en die waren veel te snel voorbij. Ik had er best nog drie weken bij kunnen vullen. Het was ook nog eens heerlijk weer, dat maakte me extra blij. We gingen onder andere naar Roze Maandag op de Tilburgse kermis en we gingen een dag naar de kermis in Uden. De warmste dagen hebben we vooral thuis genoten van het weer en de tuin.

Food!

img_4991

Ik had nog een Groupon voor een pannenkoekenhuis, die hebben we lekker opgemaakt. We gingen ook een avond uit eten in Duitsland, en we hadden een familiebarbecue. De M&M’s kocht ik voor Lief, vlak na zijn ongelukje. Zelf vond ik het erg grappig. In Tilburg at ik voor het eerst ‘loaded fries’, en ze waren erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

Boeken
De vakantiebieb is weer open, dus ik ben fanatiek aan het lezen geslagen voordat die weer gesloten is. Ik las deze maand tien boeken uit, en heb daarmee mijn reading challenge voor dit jaar al gehaald.

1 Second Every Day
Natuurlijk heb ik ook deze maand weer een leuke samenvatting van de maand met seconden van foto’s en filmpjes. Enjoy!

Hoe was jouw maand?

9 gedachtes over “Dit was… juli ♥

 1. Wat een mooi, maar ook heftig overzicht.. Super vervelend dat je vriend een slagaderlijke bloeding had! Dat lijkt me schrikken. Hopelijk hebben de M&Ms hem een beetje aan het lachen gemaakt. Wat tof dat je van elke dag een foto hebt gemaakt, lijkt mij een mooie reminder 🙂

  Like

 2. De badkamer moet ik nog zien? Of had ik die al gezien ook, of voorbereiding, of deel af…

  Anyway, hoe was juli hier, uiteindelijk, onverwacht mooi, maar stond in teken van de volle maan in juli ergens in het midden ervan… en uitstrooien van as… dit was in juni al bekend, kortom, een emotionele maand voor mijn Liefste en zijn kinderen, maar ook… kraambezoek bij de buren aldaar, leven en dood, naast elkaar, had ik ook symbolisch expres gedaan, 1 dag na uitstrooien.. op kraambezoek… de warmste week tot nu toe dit jaar, en in Lauwersmeer dus afkoelen tijdens de zonsondergang.

  X

  Like

   1. Ik ook niet, hahaha zo niet, kom ik het vanzelf tegen 😀 Zo wel… dan vast wel, iets met mooie tegels en volgens mij dat ik zei dat het bijna hetzelfde is als bij mijn bonus dochter die het ook net hebben laten verbouwen 😉

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.