The happy list ♥

Vorig jaar had ik een draadje op Twitter waarin ik elke dag deelde waar ik die dag blij van werd. Op een gegeven moment kwam de klad erin, maar misschien pak ik de draad wel weer op, het was erg leuk om te doen. Sowieso is er zo veel in mijn leven om dankbaar voor te zijn, dus ik begin vast weer met een lijstje vol blijmakers.

img_4894.jpg

♥ Lekker dicht bij het bos wonen ♥ Zonsondergangen ♥ Onze beestjes ♥ Onze nieuwe badkamer ♥ Dat het verbouwingsongelukje goed is afgelopen ♥ Dat de verbouwing achter de rug is ♥ Samen naar het pannenkoekenrestaurant ♥ Nieuwe dingen leren ♥ Leuke mensen ontmoeten ♥ Contractverlenging ♥ Zomervakantie ♥ Spontane dingen doen ♥ Vrienden die er voor je zijn als dat nodig is ♥ Ons huis ♥ Gewoon het idee van niks te kort komen, tevreden zijn ♥ Bumblebutts ♥ Schrijven ♥ Hardlopen ♥ Aardbeien uit eigen tuin ♥ Stekjes die het super goed doen ♥ Leuke plannen maken ♥ Mijn stukje in Vriendin ♥ Zomer ♥ Gewoon een algeheel gelukkig gevoel ♥

Waar werd jij de afgelopen tijd blij van?

4 gedachtes over “The happy list ♥

 1. *Afsluiting waardoor ik liefste eindelijk adem zie halen, hij lichter is geworden. In hoofd en hart.
  *verse rabarber *mango ijs (voor bij de rabarber, yum) *Friesland *Fietsen *Cadeau dochter en zoon, plus aanhang *Liefste *Picasso *mijn dochter *kleinzoon *Nieuwe lieve mensen in mijn leven *geschiedenis zien op home video van Hem en mijzelf 😉 *kraamvisite bij de buren, prachtige dochter! *huisje opknappen *laptopje *gasfornuis, jaaaaaaaa echt op gas! *mijn ouders *humor *vintage lovemaand samen kijken met Liefste. *Koffie * Lekker eten, zelf gemaakt en gebakken, gekookt. TE veel om op te noemen, de zon die nu schijnt.
  *haken
  *fonteinen (huiskamer)
  *

  Like

 2. Van de mensen om mij heen en mijn woning en moestuin, van het zomerse gevoel dat ik altijd krijg als ik de Tour de France volg, en van de nieuwe robotstofzuiger die mij helpt bij het te drukke huishouden!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.