Dit was… juni ♥

En toen was het jaar al weer half voorbij. Juni ging snel, en zat vol met leuke dingen. Het was ook nog eens een groot deel van de maand heerlijk weer, ik heb echt ontzettend genoten van deze fijne maand.

Wat gebeurde er allemaal in juni?

img_4785

Heel veel! Het werd zomer, en het ging stormen. Van flitsen op kilometers afstand naar van drie of vier kanten belaagd worden door een onweersbui in nog geen vijf minuten. Heel indrukwekkend om te zien, maar wat een schade heeft die storm aangericht. Maar gelukkig niet bij ons.
Halverwege de maand gingen we er een paar dagen tussenuit, lekker naar een Bed & Breakfast, om heerlijk bij te komen. Ik liep de Run For Kika, ging naar een chihuahuadag, we kochten veel voor onze nieuwe badkamer, ik ging schminken op een groot evenement en ik probeerde nieuwe dingen uit. En als klap op de vuurpijl ging ik spontaan naar het concert van Muse in Nijmegen.

Food!

img_4788

Bij de Run For Kika verkochten ze vegan burgers, die moesten natuurlijk geproefd worden, ik kon wel een beetje energie gebruiken. Bij de McDonald’s spotte ik zoete aardappelpatat, erg lekker. Ik maakt gnocchi met blauwe kaas en champignons, en ik bakte een appeltaart voor de verjaardag van Lief.

Boeken
Die leesflow is weer helemaal terug. Ik las het boek van Michelle Obama uit, en daarna ook nog tien boeken van Charmed.

1 Second Every Day
Natuurlijk heb ik ook van deze maand weer een compilatie gemaakt van seconden met foto’s en filmpjes. Enjoy!

 

Hoe was jouw maand?

Een gedachte over “Dit was… juni ♥

  1. Grappig toch dat filmpje, 1 sec. per dag, en toch precies genoeg om in 30 sec. een hele maand te laten zien.

    Tsjah, waar start ik, ik heb vooral een te gekke 3 weken gevierd in Drachten, volgens mij de eerste drie zo’n beetje, fietsen, nieuwe plekjes ontdekken, samen toeren, vrienden ontmoeten en bij hen eten, Drachten beter leren kennen. Werken ook weer, ook altijd leuk om dan weer terug te komen. De storm, was ik alweer vergeten eigenlijk… oh ja… wel de week nattigheid, om dan ineens bam… het prachtige weer te zien. Zorgen voor mijn Liefste, en heel veel liefde geven en ontvangen, en opnieuw nieuwe mensen ontmoeten.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.