Dit was… april ♥

April ging als een speer, met rustige en drukke dagen, maar vooral leuke dagen. Ik had mijn blogflow nog niet helemaal teruggevonden, maar ben wel met heel veel andere dingen bezig geweest. En wat was het heerlijk weer!

Wat gebeurde er allemaal in april?

img_4080Ik kocht een nieuwe stofzuiger, en ik ben geloof ik nog nooit zo blij geweest van een huishoudelijk apparaat. We gingen een dag naar het strand, we maakten de zithoek buiten klaar voor de zomer, kochten nieuwe loungekussens voor op de bank en waren vooral druk met genieten. Op de valreep ging ik nog spontaan een dag naar Phantasialand.
Verder was het natuurlijk Koningsdag, helaas was het een beetje nat maar dat mocht de pret niet drukken, en ondanks het weer hebben we een leuke dag gehad. Ik deed mee met een pocketletterswap en met Twitspring, en beide heb ik deze maand uit mogen pakken.

Food!

img_4081

Ik ontdekte vegetarische knakworstjes, zomaar in onze eigen Coop. Ik moet ze nog steeds proeven, maar ik ben heel benieuwd.
Ik experimenteerde wat en maakte heerlijke courgetteburgers, en later knoflookchampignons met sojasaus. Beide erg geslaagd, en helemaal niet zo moeilijk.
We gingen spontaan uit eten in Oss en daar had ik deze lekkere Tomeato burger met spicy aardappelwedges, heerlijk. We gingen ook nog een keer in Duitsland eten, en op het strand moest natuurlijk ook gegeten worden, daar at ik deze heerlijke lasagne met paddenstoelen en kaas.

Boeken
Ik las deze maand een stuk minder dan in maart, maar in maart las ik ook wel heel veel. Ik las in april drie boeken van Charmed en nu ben ik bezig in Becoming van Michelle Obama.

1 Second Everyday
Ook van april heb ik weer een leuk filmpje gemaakt met een moment per dag. Ik heb genoten van april, op naar mei!

2 gedachtes over “Dit was… april ♥

  1. Ik ben in april uit eten geweest bij Van der Valk, en had daar een vegaburger waar ik enorm van onder de indruk was. Bijna niet van echt te onderscheiden! Alleen als je een stukje apart at kon je merken dat de structuur niet helemaal hetzelfde was als die van een echte hamburger, luchtiger en minder vet.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.