Dit was… maart ♥

Maart vloog voorbij, vandaag was alweer de laatste dag. Maart was eigenlijk best een slechte blogmaand. Ik had veel ideeën, maar op de één of andere manier kreeg ik ze niet uit mijn vingers. Maar al die ideeën houden jullie nog te goed van me hoor.

Wat gebeurde er allemaal in maart? 

img_3732

Niet zo veel eigenlijk. Maart was best een rustige maand, en dat was eigenlijk ook best lekker.
Voor een interne sollicitatie ging ik een dagje naar Amstelveen. Ik ben het helaas niet geworden, maar ik ben toch blij dat ik het gedaan heb. Het was heel spannend, maar ook heel leerzaam, en ik heb er wel een goed gevoel aan overgehouden. Een week later ging ik nog een werkgerelateerd dagje weg, deze keer een bezoekje aan ons hoofdkantoor voor een social media training.
Na de verkiezingen ging ik ook weer een avondje stemmen tellen. Deze keer waren we iets later terug dan vorig jaar, wat ervoor zorgde dat ik die nacht ongeveer vier uur geslapen heb. Dan valt het best tegen om weer vroeg te moeten werken.
Verder waren er natuurlijk veel boswandelingen, heerlijk dat het beter weer wordt en langer licht is. Ook maakte ik deze maand een bellypaint en een pocketletter, en volgde ik een training wenkbrauwstyling. En ik kreeg eindelijk een avocadopit, dus ik hoop natuurlijk dat er een plant uit komt.

Food! 

img_3733

Toen ik in Amstelveen was scoorde ik via Too Good To Go een uitgebreid pakket met Aziatische producten. Het bedrijf deed eenmalig mee omdat ze veel over hadden, dus ik had geluk dat ik er juist op die dag was. Ik heb nog niet alles geproefd, maar de visjes op zeewierbasis waren in ieder geval erg lekker.
In de Duitse supermarkt vond ik vegetarische cordon bleu’s, lekkere vegetarische ham en Poolse pierogi. Pierogi is echt nostalgie, het doet me denken aan de tijd dat ik een paar maanden in Polen woonde. Zelf maken is natuurlijk het lekkerst,  maar als late night snack doet deze diepvriesvariant het ook erg goed. We gingen ook een avond spontaan uit eten in Duitsland.
Dat lekkere broodje haalde ik bij de Shell, het is vegetarische kebab met gegrilde groenten. Zonder de saus is hij helemaal vegan.
De salade is van de groenteboer vlakbij mijn werk. Daar kun je hem zelf samenstellen en je betaalt per gewicht. Heerlijk af en toe.
Ook mocht ik een HelloFresh box reviewen, en daarmee probeerde ik toch nog een paar nieuwe, lekkere gerechten.

Boeken
In totaal las ik elf boeken deze maand. Vijf boeken uit de Charmed serie, die zijn niet zo dik, dus dat gaat vrij snel. Daarnaast las  ik Verlangen naar minder, Je bent wat je doet, Verpest en The Chemical Garden-trilogie.

1 Second Everyday
Ook deze maand filmde ik weer van iedere dag een seconde, of uploadde ik een foto. Daar is weer een leuke compilatie van dagelijkse momenten uit gekomen.

2 gedachtes over “Dit was… maart ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.