Dit was februari ♥

Daar is hij dan, het eerste frisse, nieuwe maandoverzicht. In plaats van de oude weekoverzichten. Ik ben nog even aan het kijken hoe ik hem precies ga invullen, dus het kan zijn dat er de komende maanden nog iets veranderd aan de terugblikken, maar dit was februari!

Wat gebeurde er allemaal in februari?

img_3474Februari vloog voorbij. Wat natuurlijk niet zo gek is, het is ook maar een korte maand. Op de eerste dag kwamen we terug van onze mini-vakantie in Limburg. We hebben een heerlijke midweek gehad. En daarna was het kantoorleven toch wel weer even slikken hoor.
We brachten ook een bezoekje aan de gezondheidsbeurs, voor de vierde keer. Het blijft leuk en interessant vind ik.
En waar we aan het eind van januari nog sneeuw hadden leek het nu opeens wel lente. We hebben veel gewandeld met de hondjes, ik heb mijn ochtendruns weer opgepakt nu het weer licht is, en ik genoot van mooie zonsopkomsten en -ondergangen. Ik ging ook weer lekker aan de slag in de tuin.
Waar ik ook mee aan de slag ging was mijn stamboom. Ik heb al veel in kunnen vullen, leuk om te doen.
Ik ging ook een avond tapas eten met mijn zussen. Dat zouden we eigenlijk in januari al doen, maar toen ging het helaas niet door. Het was hartstikke gezellig, maar je kon me naar de auto rollen na afloop.

Food!

img_3473Ik probeerde verschillende nieuwe dingen uit, februari was een goede eetmaand! Ik voegde ook een paar recepten toe aan mijn blog, en omdat ik tot de conclusie kwam dat er eigenlijk best veel op staat maakte ik een receptenindex.
Op de gezondheidsbeurs at ik champignons in bierbeslag. Dat was zo lekker, dat wil ik zeker een keer zelf proberen te maken. Van een stuk Turks brood wat op moest maakte ik een vegetarische variant van de Tuna Melt, ik probeerde hartige wafels met kaas te maken en ik voegde gegrilde courgette toe aan mijn lasagne.
En dan waren er natuurlijk nog de tapas.
Via Too Good To Go redde ik drie pakken ‘Tofurky’, vegan worst. Ik moet nog proeven, maar ik heb al van verschillende mensen gehoord dat ze erg lekker zijn.

Boeken
Ik las een hoop in februari. Ik ben begonnen in de boeken van Charmed. Ik ben gek op de serie, maar de boeken had ik nog nooit gelezen. Wat leuk is, is dat de boeken andere verhalen zijn dan de serie, dus je leest echt iets nieuws. Verder las ik Emma wil leven, Mythos en Ik wil jou(w) baby.

1 Second Everyday
Via de app ‘1 Second Everyday’ film ik iedere dag een seconde van mijn dag, of ik upload een foto. In de app kan ik daar een filmpje van maken, bijvoorbeeld per maand. Deze is van februari, met grote en kleine momenten, normale en bijzondere dingen. Enjoy!

Hoe was jouw maand?

2 gedachtes over “Dit was februari ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.