Afgelopen week… #178

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
We aten onder andere verse bloemkool, bami en verse broccoli. Ook proefde ik de veggi burger van de McDonalds, en in het weekend ging de barbecue aan.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik was lekker aan het werk, gelukkig is er airco op het kantoor, anders zou het niet uit te houden zijn.
Mijn avonden bestonden vooral uit schrijven, lezen en lekker genieten van het mooie weer.

image1 (2)
Donderdag was mijn moeder jarig, en natuurlijk ging ik daar naar toe. Altijd gezellig om het grootste deel van de familie weer eens te zien. Van tevoren hadden we nog even afgesproken met een vriendin, ze had een marktplaatsaankoop van ons opgehaald en die namen we natuurlijk over.
Vrijdag was ik een dag vrij, maar zo’n dag gaat toch al snel op aan allerlei rotklusjes die met de verbouwing zijn blijven liggen. En natuurlijk aan het huishouden. Maar ik kon natuurlijk eerst uitslapen en uitgebreid ontbijten, heerlijk.
Gisteren was een schminkdag, maar helaas was het niet zo druk.

♥ Afgelopen week in stappen
54.259

♥ Afgelopen week las ik
Ik las ‘Geheimen’ van Erin Hunter uit, en ook de volgende delen uit deze serie, ‘Voor de storm’, ‘Gevaar’ en ‘Vuurproef’.

♥ Afgelopen week in sport
Lekker wandelen

♥ Afgelopen week schreef ik
Een Kilo’s Knallen-update, een recensie over De Weddenschap, ik deelde een leuk vega-friendly restaurant in Nijmegen en schreef over mijn aanmelding als stamceldonor.

4 gedachtes over “Afgelopen week… #178

  1. Iets te laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd met jou moeder! En ja, het was een super week qua weer, hier wel in elk geval, heerlijk genieten, en ook nu, nu het iets koeler is 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.