Kilo’s Knallen: Kerst-OOTD, flexen en nét geen mijlpaal, maar toch trots

img_43_1382106301Ik heb eigenlijk een hekel aan full body foto’s, maar van de foto die ik gisteren maakte werd ik toch wel blij. Voor kerst, en omdat ik gewoon al erg lang weinig nieuws heb gekocht, schafte ik een nieuw jurkje aan.

Het programma van Weight Watchers is vernieuwd, en het heet nu WW Flex. Het werkt nog steeds met de bekende Smartpoints, maar er is wel het één en ander veranderd. Er zijn veel meer producten 0 punten geworden, en het dagtotaal is daardoor ook behoorlijk naar beneden gebracht. Het is flexibeler en stimuleert nog meer om gezondere keuzes te maken. Het nieuwe programma startte op 10 december, maar omdat het pas omgezet werd op de weegdag ben ik er nu pas anderhalve week mee bezig. Ik kan er dus nog niet zo veel zinnigs over zeggen, zeker niet met de feestdagen tussendoor, maar vooralsnog hoor je me niet klagen.
Aan het begin van de maand had ik mezelf als doel gesteld om vooral op gewicht te blijven in december. Afvallen kon in januari wel weer, ik zou al blij zijn met ‘niet aankomen’. Maar ergens in mijn achterhoofd had ik ook wel de stille hoop om de -10 aan te tikken voor de kerst. Dat is me net niet gelukt, op mijn laatste weegdag zat ik op -9,5, en daar ben ik helemaal oke mee. Ik ben tevreden en trots op wat ik tot nu toe heb bereikt.
En het voelt zo goed dat ik zelfs een heuse OOTD ga delen. Nou ja, een behoorlijk amateuristische hoor, ik heb de foto gemaakt met de zelfontspanner en achteraf zag ik dat ik mijn schoenen vergeten was. Maar he, ik ben niet voor niks geen fashionblogger.

img_0216

Jurkje: Bonprix ~ Panty: HEMA ~ Garmin Vivófit: Marktplaats ~ Riem: lag nog in de kast.

 

10 gedachtes over “Kilo’s Knallen: Kerst-OOTD, flexen en nét geen mijlpaal, maar toch trots

  1. Wauw Jen, wat zie je er goed uit, ja ik zie verschil, prachtig mooi ook, wat je aan hebt! De trots straalt van je af 😀

    En wat de fashion betreft, ik ben net zo’n trut, hahahaha Dit vind ik nu echt, en is de reden waarom ik geen fashion blogs volg op zo nu en dan eentje na die het wel soms doet, en dat is natuurlijk onze Sammie 😉

    X

    Like

  2. Je mag zeker trots zijn op jezelf. Doelen halen is een ding. Maar om dit vol te houden tijdens de feestdagen is een ander verhaal.
    Je straalt helemaal op de foto. Als je ook het nieuwe jaar zo in gaat, kan de start in ieder geval niet meer stuk!

    Like

  3. Wauw, om trots op te zijn!. Mooi resultaat hoor. IK heb de sp-teller even op nul staan, even twee weken pauze, heeft geen zin deze laatste twee weken van december. Vanaf 1 januari, mooi dat deze op maandag valt, mijn weegdag, dan nemen we de schade op, en dan ga ik verder waar gebelden was. Maarre, ben jij nu zo groot? Ik had je kleiner verwacht 😀

    Like

    1. Ik ben 1,79, iets langer dan gemiddeld volgens mij, maar ook geen reuzin hoor 😛 Ik heb me tijdens de feestdagen zelf ook niet zo strak gehouden, maar de dagen eromheen doe ik dat wel. Ik heb behoorlijk wat weekpunten te besteden, en die reken ik gewoon allemaal voor de feestdagen. Volgende week doe ik gewoon hetzelfde met oud&nieuw.

      Like

  4. Wat sta je prachtig op de foto en wat een mooie jurk. Je mag echt heel trots zijn op wat je hebt weten te bereiken, zeker omdat je dat zelfs met de feestdagen hebt weten vol te houden. Petje af, hoor!

    Like

  5. Hartstikke leuke jurk! Wedden dat die veel sneller dan je denkt alweer ‘los’ zal zitten? Niet dat dat hoeft, maar bereid je er maar op voor, want je gaat hartstikke goed! Heb je ook het gevoel dat het ‘dieetem’ steeds makkelijker wordt, omdat je makkelijker voor de ‘gezondere’ opties kiest? Want dan wordt het een gewoonte, en dat is mooi meegenomen. Fijn ook dat weight watchers daar op inspeelt.
    Het is een mooie foto, van een mooi mens in een mooie outfit. Je kan zien dat je lekker in je vel zit! Houen zo!

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.