Random wishlist

dafasgOver anderhalve week is Sinterklaas weer in het land. De tijd van verlanglijstjes, cadeautjes en gezelligheid. Nu ben ik volwassen en vier ik al jaren niet echt Sinterklaas meer, maar ik heb ook nog wel het één en ander te wensen. En omdat je er niet vroeg genoeg bij kunt zijn deel ik mijn verlanglijst alvast.

img_9702

♥ PMU voor mijn wenkbrauwen, dat staat al langer op mijn verlanglijstje, maar het is er tot nu toe nooit van gekomen, ook omdat het behoorlijk prijzig is.

♥ Een nieuw rolgordijn. We hebben het voor elkaar gekregen om er één te slopen, het werkt nog wel, maar daar is ook alles mee gezegd. Ik zou hem graag vervangen, door deze van VELUX bijvoorbeeld.

♥ Een lightbox. Die staat ook al langer op mijn wensenlijstje, en ik weet dat je ze tegenwoordig vrij goedkoop kunt aanschaffen. Maar het is er gewoon nog nooit van gekomen.

♥ Een paar mooie overknee laarzen. Ik zag een fantastisch paar bij Hailey, deze zijn zelfs vegan, maar ze zijn zo duur. Een goedkoper paar is ook van harte welkom.

Het nieuwe boek van Annemerel. Ik heb genoten van haar eerste boek, en haar nieuwste boek wil ik ook heel graag lezen.

♥ Als het dan toch over boeken gaat, deze zou ik ook graag in mijn boekenkast willen zetten. Een compleet handboek over een duurzame en verantwoorde lifestyle, op alle mogelijke gebieden.

♥ Het theekopje uit Belle en het Beest. Hij schijnt bij de Primark te koop te zijn, maar ik heb hem nog niet gespot helaas. Mocht iemand hem tegenkomen hou ik me van harte aanbevolen!

Toch allemaal totaal verschillende dingen dus, van betaalbaar tot ehm… iets minder betaalbaar, maar een mens moet wat te wensen overhouden toch? Maar al met al ben ik erg tevreden met alles wat ik al heb hoor.

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

velux

 


Sommige links zijn affiliate links. Zie mijn disclaimer voor meer info.

9974

 

 

7 gedachtes over “Random wishlist

  1. Wat grappig dat kopje van Belle en het Beest. Als ik hem tegen kom laat ik het je weten!
    Ik heb nog niet eerder nagedacht over mijn wishlist. Ik probeerde de decembermaand eigenlijk nog even uit te stellen haha. Ik zou graag nog een leuke fijne stoel willen voor in de hoek van de kamer. En ik wil graag een nieuwe camera waarmee ik nog beter sportfoto’s kan maken met minder licht.

    Like

  2. Wat een leuke wishlist! Ik heb sinds kort ook een lightbox. Heel erg leuk en gaaf. Ik gebruik hem straks voor de bruiloft en nu als ik op een lady’s night sta met mijn sieraden 🙂

    Like

  3. Oh, die theekop zie ik telkens in de Primark in Arnhem. Als je eens in de buurt bent. En hoezo zou je geen Sinterklaas meer vieren nu je volwassen bent? Ik zet altijd mijn schoen :). Nog steeds 🙂

    Like

    1. Haha, ik zeg niet dat volwassenen geen Sinterklaas mogen vieren he? Ik kan mijn schoen wel zetten maar vind er niks in. Ik heb geen kinderen, geen kleine broertjes of zusjes om het mee te vieren en vrienden vieren het ook hooguit binnen hun eigen gezin als ze kinderen hebben maar verder niet. We gaan meestal lekker gourmetten of uit eten, dat is onze Sinterklaasavond 🙂

      Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.