Afgelopen week… #129

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

ā™„ Afgelopen week in eten
We aten onder andere bloemkool, tosti’s, champignonschotel en we bestelden een keer een pizza. Ook at ik en avond op Foodstock.

ā™„ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik heb de hele week gewerkt, maar gelukkig was er ook meer dan genoeg ruimte voor leuke dingen.
Ik heb veel in de tuin genoten van het heerlijke weer, bezocht voor het eerst een foodtruck festival en deed mee met mijn eerste obstacle run.

img_8790

ā™„ Afgelopen week in stappen
80156

ā™„ Afgelopen week werd ik blij van
Het mooie weer, toch ook de regenbui die verkoeling bracht, lekker lezen, veel genieten, de obstacle run, lekker eten, gezelligheid.

ā™„ Afgelopen week in sport
Derbytraining, lekker hoepelen, mijn losse oefeningen en een obstacle run.

ā™„ Afgelopen week las ik
Ik las ‘Geknipt voor jou’ uit en begon in ‘Bob de straatkat’.

ā™„ Afgelopen week schreef ik
Ik liet zien wat ik bij Wish bestelde, schreef een recensie over ‘Een middag aan zee’, vulde de tag ‘geluksmomenten’ in en schreef over Foodstock.

Hoe was jouw week?

9974

 

4 gedachtes over “Afgelopen week… #129

  1. I love pizza haha! Wat knap dat je een obstakel run heb gedaan. Ben wel benieuwd wat je allemaal moest doen! Wat een leuk hondje heb je toch zo’n schatješŸ˜„ fijne week weer!

    Like

  2. Ik heb een top week gehad met een rare start van deze week, hahaha woensdag alweer, voor mijn gevoel is het maandag nu, dankzij de kortsluiting, nou ja… ik wil even terug schakelen naar het moois van afgelopen weekend en ga daar straks even aan werken voor op blog šŸ˜‰

    x

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.