Ik ben overstag

indexIn mijn concepten staat een artikel met de titel ‘Ik heb geen Netflix (en dat vind ik prima)’. Dat is niet meer van toepassing, want sinds vanmorgen ben ik toch overstag gegaan en heb ik mijn gratis maand Netflix aangevraagd.

Ik twijfelde eigenlijk al een beetje toen iedereen zo lyrisch was over de serie Making a Murderer. Ik was best nieuwsgierig, maar toch deed ik het niet. Ik ben eigenlijk niet zo’n tv-kijker, en had niet echt de behoefte om een notoire bingewatcher te worden. Ik kon zo veel andere leuke dingen doen met mijn tijd.
Maar in de tussentijd las ik ook steeds meer over interessante documentaires die op Netflix te zien zouden zijn, ik kwam wat films tegen die ik graag nog zou willen zien, kortom, ik werd steeds nieuwsgieriger.
Wat de doorslag gaf? Die andere serie waar je nu zo veel mensen over hoort. 13 Reasons Why. Ik hoorde en las er zo veel over dat ik de serie graag wilde zien. En dat kan blijkbaar maar op één manier. Dus keek ik vanmorgen, na nog een twijfelmoment, nog eens door het aanbod, op zoek naar dingen die ik ook graag zou willen zien, en een paar minuten later had ik mijn gratis Netflix maand aangevraagd. Wat is dat snel geregeld trouwens, zal ook veel mensen wel over de streep trekken. Het is zo gemakkelijk, ik denk dat het nog geen drie minuten gekost heeft.
Het plan was om het na die maand ook weer op te zeggen, maar ik heb al zo veel gezien wat ik wil kijken dat ik me al af vraag of dat gaat lukken. Die behoefte om een notoire bingewatcher te worden is er tenslotte nog steeds niet.

Iemand nog aanraders?

25 gedachtes over “Ik ben overstag

  1. Oh ik ben al heel lang Netflix fan! Heb er al zoveel series op gekeken 🙂 Mijn aanraders kun je allemaal wel op mijn blog terug vinden. De laatste serie die ik gekeken heb was The OA.

    Like

  2. Fuller House, Gilmore Girls (de oude afleveringen dan) The Blacklist vind ik bij vlagen leuk. De oude Full House afleveringen ook trouwens haha. Tegenwoordig kijk ik ook veel films. De eerste helft vanavond en dan morgenavond de tweede helft van de film. Want anders kom ik nooit aan slaap toe haha

    Like

  3. Ik ben nog steeds ouderwets aan het downloaden… Ik wil al een hele tijd Netflix aanschaffen, maar mijn niet geweldige internetverbinding houdt me tegen. Daarnaast heb ik niet zo’n slimme televisie (wel met USB aansluiting) dus dat houdt me ook tegen, dan kijk ik alleen maar op mijn laptop. Maar 13 reasons why maakt mij ook heel nieuwsgierig, en daarnaast ga je waarschijnlijk ook dingen kijken die je zelf niet zo snel op zou zoeken.

    Like

  4. Ja ik ben super blij met Netflix!
    Ik heb zelf Fringe gekeken, The Killing, ben nu bezig met eerste seizoen Blacklist en 2de seizoen van The Bridge. Heerlijk om even lekker te kunnen kijken zonder reclames en zonder te wachten op een volgende aflevering.

    Like

  5. Veel plezier 😉 ik heb al 3 jaar Netflix en kijk enkel als er echt een goede serie op staat. Op dit moment kijk ik naar 13 reasons why. Lost vond ik ook echt goed maar deze staat er volgens mij niet meer op.

    Like

  6. Whahahaha ja erg he? met grote dank aan mijn ouders nog steeds die een familie account hebben genomen voor ons allemaal, ja we kunnen er allemaal op, zitten er ook allemaal op, kosten als het kan, een flesje wijn zo nu en dan 😛

    maar… mijn favorieten zijn: Outlander: Reign: The Originals: Frequency: Blacklist kun je nu ook kijken, al kijk ik die op tv… daar zijn ze verder al 😉

    En qua films, finding Dory staat er nu op. Mrs. Brown.

    The Crown! A must see, netflix original. Ondertussen heb ik ook alles gezien van uhm… de eerste netflix productie.. ben de titel kwijt, nou ja… Witte huis, president… House of Cards.

    Making a Murderer, ja stom genoeg je blijft kijken!

    Nou ja… anyway, ik vergeet nog een hoop denk ik wat ik al gezien heb, oh ja natuurlijk: Prison Break! Seizoen 5 draait nu op fox… wat we niet hadden verwacht dat die zou komen omdat de hele serie eigenlijk compleet is op Netflix nu.

    X

    Like

      1. inside out heb ik nog niet van gehoord wat dat is, komt vanzelf, hahaha ik volg nu de serie Outcast op fox ook.. en ik laat the originals nog even lekker staan, tot er meer afleveringen zijn, die komen per week los nu… Outlander, ik wist niet dat er een boekenserie van was, ben ik nu in gestart in deel 1, en dat hebben ze echt goed gedraaid! In de serie…

        Like

      2. Is ook een animatiefilm! De boeken van Outlander zijn al best oud, in het Nederlands heet de serie De Reiziger, geschreven door Diana Gabaldon. Echt een aanrader vind ik.

        Geliked door 1 persoon

  7. Ik wilde eerst ook geen Netflix, maar als je het eenmaal ontdekt is het geweldig.

    Aanraders? Breaking Bad, Gilmore Girls, Love, seizoen 1 van Outlander.

    Like

  8. Ik ben echt verslaafd aan Netflix. Ik lig veel in bed dus Netflix is voor mij echt een uitkomst, maar ik ben dan ook een enorme binge watcher, haha! Aan te raden series: The Vamprie Diaries, Call the Midwife, Gilmore Girl, the Walking Dead, American Horror Story, The Killing, Dexter, Riverdale, Stranger Thing, the OA, Pretty Little Liars. Zo kan ik nog wel even door gaan. Veel kijkplezier!

    Like

  9. Ik wist eerst ook niet helemaal precies wat de hele hype nou was. Ik vind het altijd leuker om een hele kast vol met leuke dvd’s te hebben, soort collector items. Mijn zus begon erover en sindsdien hebben we Netflix. Het word bijna iedere dag gebruikt hier in huis!

    Like

  10. Toevallig ben ik vanmiddag weer eens gaan kijken. Lig nu plat, dus heb niets te doen. Ben nu Minimalism aan het kijken. Wel heel inspirerend! Zelf heb ik erg genoten van de serie Marcella en ik was als één van de weinige erg enthousiast over Sense8. Binnen die laatste moet je even door de eerste aflevering heen, maar daarna kon ik niet meer stoppen!

    Like

  11. Haha, gelukkig maar dat ik niet de enige ben die nog niet al lang en hoog en breed Netflix had 😉 Wat gaaf dat je nu toch een proefabonnement hebt afgesloten. Ik vermoed dat je daar geen spijt van gaat krijgen. Zelf twijfel ik ook nog om Netflix te nemen. Volgens mij mis ik veel leuke series zo zonder Netflix.

    Like

  12. Welcome to the Netflix family ! Ik weet zeker dat je er geen spijt van gaat krijgen, maar kijk wel uit want als je eenmaal aan een serie gaat beginnen, werkt dat heel verslavend :-).
    Ik ben nu net als iedereen bezig met 13 reasons why. OITNB, Pretty Little Liars, House of Cards en Breaking Bad zijn aanraders. Maar er staan ook heel veel goede documentaires op Netflix.
    Veel plezier !

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.