Afgelopen week… #118: vegapizza, zon en hoepelen

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We aten onder andere spinazie, verse boontjes en bloemkool. Oh, en gisteravond bestelden we pizza omdat we zo laat thuis waren en geen zin meer hadden om te koken, en die nieuwe pizza, caprese, is zo lekker! En nog vegetarisch ook, jammer dat hij maar tijdelijk is. Zullen we even met zijn allen aan Domino’s vragen of hij in het vaste assortiment mag?

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandag was een rustig dagje, ik was vrij en ben nog even lekker in de tuin bezig geweest, en in huis. Maar verder was het niet bijzonder.
Dinsdag tot en met vrijdag was ik overdag aan het werk, en man, wat was ik toe aan het weekend. Of eigenlijk zelfs aan vakantie. Woensdag was het wel erg rustig, ik kon anderhalf uur eerder naar huis en zo kon ik nog even van de zon genieten. We besloten spontaan om ’s avonds nog even naar de sauna om de hoek te gaan, even lekker genieten.
Donderdagavond deden we helemaal niks, en vrijdagavond was het tijd voor de algemene ledenvergadering van onze sportvereniging. Gisteren heb ik geschminkt op een rommelmarkt, en ik trof daar een fitnesshoepel voor vier euro. Nadat ik hem gekocht had voordat een ander het deed checkte ik even de nieuwprijs, € 37,95. Hij heeft wat gebruikssporen maar is verder helemaal goed.

img_8151

Afgelopen week in stappen
52.749

Afgelopen week werd ik blij van
De zon natuurlijk, mijn hoepel, het mooie weer, de beestjes, pizza, gezellige mensen om mij heen, iets eerder vrij, lekker wandelen.

Afgelopen week in sport
Lekker wandelen, derbytraining en mijn standaard oefeningen.

Afgelopen week las ik
Ik begon in het Blogboek.

Afgelopen week schreef ik
Ik zette mijn ‘stel je even voor’ pagina in de spotlights, schreef een update over de eerste maand met Sportplan Nederland, schreef over Masterclass Geluk, waar we vorige week geweest waren, en ik liet weten wat ik van de crackers van Mister Free’d vond.

Hoe was jouw week?

9974

7 gedachtes over “Afgelopen week… #118: vegapizza, zon en hoepelen

 1. Klinkt heel erg goed allemaal, hier met vele downs eigenlijk als ik heel eerlijk ben, fysiek dan, en daarom ga ik zo ook de huisarts bellen op naar een bloedtest voor de B12, hopelijk gaat dit snel en kan ik einde van de week weer prikken 😉 Nog even volhouden aan deze kant 😉

  x

  Like

   1. Dat hoop ik ook, al ga ik vandaag bloed prikken, gisteren even bij fysio geweest, heup zit vast… en hopelijk kan ik einde van de week weer B12 prikken, ben slecht wakker geworden, dankzij vele krampen en krampjes weer. Komt goed 😉

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.