Tag: lentekriebels

226114_136036083153806_5159558_nDe lente lijkt er eindelijk aan te komen. Het wordt mooier en zonniger weer, de appelboom krijgt weer knoppen en de bloembollen beginnen weer uit te komen. De lente is officieel begonnen, en ik heb ze wel, die lentekriebels. Vandaag vul ik deze bijpassende tag in. Ik kwam hem tegen op verschillende blogs, maar het is niet bekend wie hem bedacht heeft. Weet jij het wel? Laat het vooral weten!

Wat is de eerste gedachte die bij je opkomt bij het woord ‘lente’?
Lammetjes! En andere babydieren. Ik heb de eersten al gezien in de wei.

Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?
Naar vers gemaaid gras.

Wat is je favoriete lente nagellakkleur?
Een mooie vrolijke knalkleur. Of pastel, dat vind ik ook heel goed bij de lente passen.

Wat is je favoriete lentebloem?
Hmm, als ik moet kiezen dan ga ik denk ik voor de hyacint. Ik vind ze in de eerste plaats erg mooi, maar ze ruiken ook zo lekker. Heel aanwezig vind ik, maar niet storend.

Welke lentetrend spreekt jou dit jaar het meest aan?
Ik ben niet zo’n trendvolger eigenlijk, ik draag toch waar ik mezelf het prettigst in voel, of het nou mode is of juist niet. Ik heb al langer een zwak voor kant, geen idee of dat nog een trend is.

Wat is je favoriete lenteparfum?
Ik heb een heel lekker fris, bloemig geurtje gekregen van een vriendin. Een merk heeft het niet en het kost geen drol, maar hij ruikt heerlijk.

Heb je een lenteschoonmaak?
Jazeker! Ik ben al begonnen en er is al een heleboel weg. Heerlijk vind ik het, al is het meer een lente opruimsessie dan een lenteschoonmaak hoor. Schoonmaken doen we natuurlijk regelmatig.

Wat is je favoriete accessoire in de lente?
Sowieso mijn zonnebril.

Heb je nog leuke plannen tijdens de vrije dagen?
Niet echt. Gewoon lekker rommelen in en om het huis, in de tuin bezig zijn, misschien nog een keer een lekker dagje strand.

Omschrijf je favoriete lente outfit?
Alles met korte mouwen, heerlijk als die temperatuur er weer is.

 

10 gedachtes over “Tag: lentekriebels

  1. Ik ben ook absoluut geen trendvolger. Dus ik draag gewoon waar ik zin in heb 🙂
    Leuke tag. Heb je hem zelf bedacht of is die van iemand anders? Leuk om te lezen nu de zon buiten schijnt (eindelijk)!

    Like

  2. Ik associeer lammetjes ook met de lente inderdaad. En tsjilpende vogels! N.B. Je kunt deze lente post spammen op de Lente Blog Hop 2017 op Huisvlijt : )

    Like

  3. hahaha ik had het bij Sammie al neer gezet, ik moet zo lachen om de lentegeur, want ik bedenk mij altijd dat ik eerst de hondenstront ruik die ontdooid, zeker als ze het gras gaan maaien de eerste keer, hahahaha als de wind mijn kant op staat vanuit het park, dan is dat echt… waar is de neusknijper 😉

    Maar verder, daarna, dan is het inderdaad heerlijk, vers gemaaid gras, of straks in augustus sept. weer het hooien… ruikt ook zo lekker, al kun je daar wel niestroubles van krijgen 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.