Uit de brievenbus: #EPIC 4.0

dagdsVandaag was het weer zo ver, we mochten onze pakketjes van EPIC open maken. EPIC staat voor Echte Post Is Cool en wordt georganiseerd door Northflix en Inge. Ik deed voor de derde keer mee, en ik laat jullie graag zien wat ik heb gekregen.

EPIC kun je een beetje vergelijken met lootjes trekken. Bij het opgeven vertel je iets over jezelf, en vervolgens worden de namen verdeeld en krijg je een random andere deelnemer toegewezen om voor te gaan shoppen. Hartstikke leuk!
Ik mocht zelf gaan shoppen voor Ramona. Ik kende haar nog niet, maar zag meteen dat we een paar gedeelde interesses hadden, hardlopen en tuinieren doe ik zelf ook graag. Het was dan ook niet moeilijk om een leuk pakket voor haar samen te stellen.

img_7910

Helaas ben ik in mijn enthousiasme vergeten om de cadeautjes op de foto te zetten voor het inpakken, maar ik heb veel leuke dingen kunnen kopen. Op Ramona’s Instagram zie je een sneak peak van de cadeautjes.

En dan natuurlijk mijn eigen pakket. Ik weet niet waarom, maar ik hoopte stiekem een beetje dat mijn naam een keer terecht gekomen was bij een bekende. De vorige edities was dat niet het geval, wat het natuurlijk absoluut niet minder leuk maakte hoor.
Maar mijn lootje was terecht gekomen bij Nina, en zij heeft een erg mooi pakket voor mij samen weten te stellen.

img_7995

Kijk eens naar dat feestje in de doos, dat is toch bijna zonde om uit te pakken? Maar ik was te nieuwsgierig hoor, dus ik heb ze toch snel uit het papiertje gehaald. Al iets na middernacht zelfs, ik kwam terug van een feestje en kon niet meer wachten tot de volgende ochtend.

img_7996

Wat zaten er veel cadeautjes in mijn pakket, en wat zijn ze ook leuk. Ik leek wel jarig.

img_8010

Een pakketje om je eigen tomatensoep te laten groeien, een waxstempel, tape, korenbloemzaadjes, pennen, het Blogboek, snoepjes voor onze Nina, producten van Rituals en verfrissingsdoekjes. Heerlijk, wat een verwennerij. Ook hier nogmaals, dank je wel voor dit fijne pakket!

img_8007

En dat was nog niet alles. De dames hadden ook nog geregeld dat iedereen die meedeed een extra cadeautje zou krijgen van één van de sponsors. Mijn extraatje was dit masker, die ik kreeg van L’Oreal. Ik ben erg benieuwd.

Heb jij ook meegedaan?

20 gedachtes over “Uit de brievenbus: #EPIC 4.0

  1. Aaah ben super blij dat je je pakketje leuk vond. Vond het super leuk dat jij mijn lootje was, aangezien ik je al een tijd volg en je dus al een beetje ‘kende’. Heb met veel plezier voor je geshopt en ingepakt!
    Liefs

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.