Maart mini-bucketlist

CIMG0549Vinden jullie de tijd ook zo snel gaan? Het is al weer maart, de meteorologische lente is begonnen, al is daar buiten op dit moment niet veel van te zien. Ik ben al weer een maand dertig (nee, het voelt eigenlijk niet anders), er is al weer een zesde van het jaar voorbij en zelfs Nina is al weer een half jaar oud. Zoals altijd op de eerste van de maand kijk ik terug op mijn doelen en deel ik nieuwe doelen.

Ik wilde in februari de rommella opruimen, beginnen met handlettering en meedoen met #funfeb. De rommella is gelukt, ik heb de schoonmaak- en opruimdrang goed te pakken, kom maar op met die lente. Handlettering is ook gelukt, maar ik heb geen foto’s want ik was niet tevreden. Alleen #funfeb is niet helemaal gelukt. Iedere dag iets aan sport doen, ik heb wel bijna iedere dag iets gedaan, maar niet genoeg om het officieel te halen. Ach, ik ben niet ontevreden.
Dan nieuwe doelen voor de nieuwe maand. De dagen worden weer langer, het voorjaar lijkt er aan te komen, ik ving zelfs voorzichtige berichten op van achttien graden volgende week! Dus ik ga me deze maand lekker richten op buiten zijn.

♥ Zit- en rugkussens scoren voor de loungebank

♥ Inkopen doen bij het tuincentrum, ik wil bloemen en groentezaadjes.

♥ 20 kilometer hardlopen

♥ Buiten gaan skaten

Heb jij doelen voor de nieuwe maand?

 

8 gedachtes over “Maart mini-bucketlist

  1. 20 kilometer hardlopen klinkt goed! Heerlijk dat je meer naar buiten wilt, ik hoop dat we snel meer lente krijgen.

    Like

  2. Dat zijn mooie niet al te grote doelen, moet te doen zijn. Zelf heb ik misschien wel een doel, en dat is mijn sociale contacten uitbreiden in real life, en dat kost tijd, dus neem ik daar een heel jaar voor 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.