9x waarom het van mij wel lente mag worden

226114_136036083153806_5159558_nIk heb dit weekend nog mooie winterfoto’s gedeeld, maar dat is op dit moment het enige wat ik nog wel kan waarderen aan de winter. De kou, de sneeuw, ik ben er eigenlijk wel een beetje klaar  mee. Laat de lente maar komen!

♥ Warmte natuurlijk, ik ben de kou zo zat.
♥ Lammetjes! Need I say more?
♥ Wandelen zonder eerst tig lagen aan te trekken die je onderweg weer uit wil doen omdat het toch te warm is. En die je dan vervolgens nergens kwijt kunt om mee te nemen.
♥ Leuke hardloopwedstrijden
♥ Langere dagen, ik word zo gaar van in het donker wegrijden en in het donker weer terug komen.
♥ Lentebloemen. Tulpen, hyacinten, blauwe druifjes, ik zie ze al wel staan, ik denk dat ik ze bij de volgende ronde boodschappen maar eens mee ga nemen
♥ Meer energie. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar de winter zuigt mijn energie. Vanaf de lente krijg ik steeds meer energie.
♥ Asperges!
♥ Weg met de winterkleding! Hoewel ik dikke truien ook wel gezellig vind hoor, maar ik kan niet wachten om mijn zomerkleding weer uit de kast te trekken.

Heb je ook zo’n behoefte aan de lente?

9974

9 gedachtes over “9x waarom het van mij wel lente mag worden

  1. Hmmmmm ja, maar de lente kan ook nog koel en fris zijn, het gaat bij mij eerder en meer om zon en blauwe luchten, de winter kan zo mooi zijn, zelfs 1 mistige dag is goed, als dan de zon maar weer schijnt 😀

    En ja, de druifjes en zo, ik zie ze ook al staan en ben ook al aan het kijken, waar haal ik de meeste potjes voor de laagste prijs, ik zit te wachten op die bonus aanbieding 3 voor…. hahahaha

    X

    Like

  2. Ik houd van de lange zomerdagen. Maar zoals de winter er hier nog uit ziet. Sneeuw, zonnetje…. dat mag echt nog wel even blijven. Die zomer komt namelijk vanzelf wel. Maar voor nu vind ik het schitterend weer buiten.

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.