Zomaar even kletsen

Bijna bedtijd, of eigenlijk lig ik er zelfs al in. Stom eigenlijk, met de telefoon in bed, maar toch doe ik het.

Gisteren werd ik opeens verrast. Mijn tijdelijke baan loopt eind deze maand af, maar woensdag kan ik al weer beginnen met een ander tijdelijk project. Heel snel, maar wel fijn om weer even voorzien te zijn.

Ondertussen ben ik ook nog ineens hartstikke verkouden geworden en het sneeuwde. Ik ben er eigenlijk al helemaal klaar met de winter, wanneer wordt het lente? Ik overweeg een winterslaap. Zal me geen moeite kosten want verkoudheid komt bij mij meestal samen met hondsmoeheid. Bah.

Aan het begin van de avond dacht ik, ik ga een kletsblogje doen, en dan ga ik dit en dit en dit vertellen. Maar dat wat ik in gedachten had was veel meer dan er nu uitgekomen is. Misschien kan ik maar beter gewoon gaan slapen. Weltrusten. 

9 gedachtes over “Zomaar even kletsen

  1. Ik moet stiekem lachen, ja Jenn, als je niet lekker bent, ben je niet lekker, denk ik ook weleens als ik dan even niet lekker ben, maar dat werkt niet, maar lucht wel even op, ik hoop dat je goed geslapen hebt en snel weer beter bent, zodat je goed en energiek aan je nieuwe project kunt starten!

    X

    Like

  2. Beterschap, hopelijk voel je je snel weer beter. En ja, ik herken het wat je zegt: ik wil ook enorm veel schrijven, maar dan komt er maar een klein beetje op papier dan dat ik gedacht had.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.