Afgelopen week… #104: Gelukkig nieuwjaar!

hgjrAllereerst wens ik jullie natuurlijk een heel gelukkig nieuwjaar! Gisteren hadden we heerlijk een dagje voor onszelf, en dat was meteen een dagje offline, dus mijn weekoverzicht is er een dagje later dan gepland. En ja, ik heb al mijn vingers nog.

Afgelopen week in eten
De week tussen kerst en oud & nieuw, de week van het opmaken van de restjes van alle lekkere dingen. Op Tweede Kerstdag gingen we lekker gourmetten met vrienden. De dagen daarna waren wel wat rustiger qua eten. De dag na kerst aten we normaal, champignonschotel met rollade. Woensdag maakten we restjes op, en de dag daarna snakte ik naar iets met heel veel groente. Bloemkool werd het, heerlijk. Zaterdag sloten we het jaar traditioneel af met een laatste gourmet, en natuurlijk aten we ook een paar oliebollen.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Tweede Kerstdag waren we gezellig bij vrienden, en de rest van de week moest ik gewoon werken.
Ik gooide de lunchwandeling er weer eens in en ging drie van de vijf dagen de deur uit tijdens mijn lunchpauze. Het was koud, maar heerlijk om toch even daglicht te zien en frisse lucht op te snuiven, en de vorst leverde een paar mooie plaatjes op. Er zit een mooi parkje vlakbij mijn werkplek.

img_7310

Ook op oudjaarsdag moest ik gewoon werken, en het was nog best druk ook. De avond hebben we heerlijk samen thuis op de bank doorgebracht. De oudejaarsconferences kijken, ik schreef me in voor de Marikenloop en natuurlijk telden we af naar het nieuwe jaar. Nina was gelukkig helemaal niet bang voor het vuurwerk. De heldin zat er vol enthousiasme naar te kijken vanuit het raam, en daarna viel ze als een blok in slaap. De konijnen zetten we ieder jaar binnen neer, die zijn er wel bang voor.

Afgelopen week in stappen
67.106

Afgelopen week werd ik blij van
Veel gezelligheid, de feestdagen, lekker eten, oliebollen, een relaxdag, een nieuw jaar.

Afgelopen week in sport
De oefeningen uit de cardio challenge, mijn normale losse oefeningen en drie lunchwandelingen.

Afgelopen week schreef ik
Het was een week van terugblikken. Ik zette de bloggers die het meest reageerden en het meeste verkeer trokken in het zonnetje, testte witte chocolademousse, vulde een terugblik tag in en maakte mijn jaaroverzicht.

9974

7 gedachtes over “Afgelopen week… #104: Gelukkig nieuwjaar!

  1. Gelukkig nieuwjaar lieve schat!

    Ennuh Claudia, heb je die zitten kijken? Geweldig vond ik haar, Guzman vond ik minder en heb ik afgezet, de nuance hoe de dingen te brengen maar ik heb krom gelegen samen met Claudia, hahahaha 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.