Afgelopen week… #101

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

ā™„ Afgelopen week in eten
Bij ons bezoekje aan Thermen Bussloo maakten we gebruik van het lunch- en dinerbuffet, met heel veel verschillende dingen. Ik nam ook mijn viscurry mee naar het werk toen ik een avonddienst had, en we aten onder andere macaroni en zuurkoolstamppot.

ā™„ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Werken, een dagje ontspannen en schminken op twee kerstmarkten. Veel valt er eigenlijk niet te vertellen, maar leuk was het wel. En de kerstversiering staat, maar dat heb ik niet zelf hoeven doen. img_7089

ā™„ Afgelopen week in stappen
54.102

ā™„ Afgelopen week werd ik blij van
Nina, konijnen, mijn nieuwe hardloopsokken, de kerstversiering, blije kindersnoetjes, Tony’s, een afspraak bij de kapper gemaakt, gezelligheid.

ā™„ Afgelopen week in sport
Twee rondjes hardlopen, en de cardiochallenge, en mijn normale losse oefeningen.

ā™„ Afgelopen week las ik
Helemaal niks.

ā™„ Afgelopen week kocht ik
Compressiesokken voor hardlopers.

ā™„ Afgelopen week schreef ik
Ik vulde de This or That Sinterklaas tag in, schreef een recensie over Judas, deelde mijn ervaring met Thermen Bussloo, liet de kerstversiering zien, ik gaf Nina het woord en vond het grappig om dat een #pupdate te noemen en ik schreef nog iets over NaNoWriMo.

Hoe was jouw week?

9974

5 gedachtes over “Afgelopen week… #101

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.