Afgelopen week… #95

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Zuurkoolstamppot, andijviestamppot, lasagna, voor de lunch helaas geen saladebar maar mijn eigen boterhammetjes. Er is wel een saladebar, maar die is niet zo uitgebreid en ook nog eens erg duur. Net zoals de rest van de bedrijfskantine trouwens.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Werken, trainen en bankhangen, haha. De eerste weken moet ik fulltime werken als inwerkperiode, en ik ben vooral op de terugweg best lang onderweg. Dus dan blijft er al niet veel van de avond over. Daarnaast had ik nog twee avonden een klant en ben ik gisteren nog gaan schminken. Lekker vol dus, en ook weinig energie voor andere dingen dan bankhangen en films kijken. En ik ging nog een avond naar de verjaardag van mijn zus.

♥ Afgelopen week in stappen
58.943

Afgelopen week werd ik blij van
Een leuk berichtje wat ik kreeg, de mensen op het werk, lekker loopweer, de update van PokémonGO, films kijken, een leuk nieuwtje waar ik later meer over ga vertellen, schattige beestjes.

Afgelopen week in sport
Ik loop dagelijks 10 minuten van de auto naar kantoor, en aan het eind van de dag natuurlijk weer terug. Daarbij nog een dag lunchwandelen, en natuurlijk derbytraining en mijn normale oefeningen.

Afgelopen week las ik
Even helemaal niets.

Afgelopen week schreef ik
Ik schreef over gastvrijheid, liet weten welke films ik deze maand heb gezien en schreef wat over NaNoWriMo.

9974

3 gedachtes over “Afgelopen week… #95

  1. Lekker druk weekje 🙂
    De stamppotten.. Heerlijk!! Jammer genoeg lust vriendief geen zuurkool. Dus je raad al wat ik eet wanneer hij avonddienst heeft haha.
    De kantine was bij ons altijd redelijk betaalbaar. Tot hij werd overgenomen. Toen kwam er ook niemand meer. Jammer…

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.